Sommaren och höstens meny blir klar i maj. Vi meddelar via Facebook när det är klart.

Bistro | Vinter 2017

Högrevsburgare, 165 kr
Brioche bröd, ost, rökpicklad röd paprika, tomat, sallad samt bluecheesedressing serveras med söt- eller vanlig pommes. Går att få vegetarisk

Hängmörad Entrecote, 275 kr
Rödvinskokta svartrötter, dalphinoise på potatis samt chokladdoftande rödvinssås

Gräddig Kantarellsoppa,150 kr
Knaperstekt röktsidfläsk samt vitlöksbröd. Går att få vegetarisk

Halstrad rödingfilé, 235 kr
Krämig dillsås, rotsakspytt samt hyvlad färsk vit sparris.

Karamelliserad Camembert, 165 kr
Äppel- och potatisråraka samt apelsinbalsamico och rostade nötter.

Potatisgnocci, 175 kr
Stekt grön zucchini, krämig tomatsås samt dagens kryddiga korv. Går att få vegetarisk.