Hotell & Vandrarhem i Saxnäs

Saxnäsgården har 146 bäddar fördelade mellan hotell och vandrarhem för dig som önskar bra boende i Saxnäs. Vi har även rum för dig som vill ta med pälsdjur till fjällen, men kom ihåg att det måste meddelas vid bokning så att du får rätt rum.

Kontakta oss på info@saxnas.se eller 0940-377 00 om det är fullbokat online eller via populära bokningssajter eftersom vi ofta har fler rum tillgängliga.

Pool, bastu, gym och sporthall är inkluderat vid boende i hotell eller vid bokning av paket med boende i vandrarhem.

Hotell Saxnäsgården

Hotellrummen är trivsamma med en smakfull inredning och konst från Ricklundgården. Utsikten mot Satsfjället eller Marsfjällen från rummen högst upp är storslagen.

I hotellet har vi 38 dubbelrum och en Svit. Vid boende i hotell ingår pool, bastu, gym och sporthall. I hotell har vi rum på våning två där det är tillåtet att ta med pälsdjur.

Boka | Läs mer

 

 Vandrarhem Saxnäsgården

Rum med bra standard som finns i två stycken fristående byggnader alldeles utanför hotellet. Allrum, TV och kök finns på varje våning.

I vandrarhemmen Rödingen och Hjortronet har vi 22 dubbelrum och 6 flerbäddsrum. I Hjortronet finns även rum där det är tillåtet att ta med pälsdjur.

Boka | Läs mer

 Paketerat & klart

Vinter

Se våra vintererbjudanden

Läs mer

Vår

Se våra vårerbjudanden

Läs mer

Sommar

Se våra sommarerbjudanden

Läs mer

Höst

Se våra hösterbjudanden

Läs mer