Bokning

Rum i hotell och vandrarhem går att boka enkelt och säkert online via STF, men vi finns även i receptionen på telefon söndag-onsdag mellan 09.00-13.00 samt torsdag-lördag 09.00-16.00 när du ringer 0940-377 00 för bokning av paket eller om du helt enkelt önskar vara i kontakt med en människa. Övrig tid finns vi på info@saxnas.se för frågor, bokning av paket eller om du vill lämna ditt telefonnummer så att vi kan ringa upp dig.

Kontakta oss gärna om det är fullbokat online eller via andra bokningskanaler eftersom vi oftast har fler rum tillgängliga.

Har du pälsdjur som ska med på resan så har vi rum för det, men det måste  meddelas vid bokning. Pälsdjur kan ej vistas i allmänna utrymmen som t ex foajé, sporthall, gym eller restaurang med hänsyn till personer med allergi.

I januari och början av februari är hotell öppet torsdag-söndag. Från den 12/2 är det högsäsong och vi har då hela anläggningen öppen. Vandrarhem med självhushållning är öppet året runt.

Du behöver inte vara medlem i Svenska Turistföreningen för att bo hos oss på Saxnäsgården. Pool, bastu, gym och sporthall  är inkluderat vid boende i hotell eller vid bokning av paket med boende i vandrarhem.