Kvällens Middag | Vinter 2017

Måndag
Helstekt hjortrygg med gräddstuvad savojkål, lingonbalsamicoås samt rostade rotsaker.

Vinrekommendation: Valpolicella Ripasso.

Tisdag 
Walewska på svensk abborre med rödbetor, kapris och rödlök samt potatis.

Vinrekommendation: Walnut Block Savignon Blanc.

Onsdag 
Helstekt fågel, redd kycklingbuljong smaksatt med senap och rostad vitlök samt skogssvampsrisotto.

Vinrekommendation: Côte du Py Beaujolais.

Torsdag
Älgköttbullar i mackmyragräddsås serveras med rårörda marsfjällslingon och potatismos smaksatt med getmese.

Vinrekommendation: Cono Sur Merlot.

Fredag
Halstrad rödingfilé med rostad blomkålspuré, sockerstekta morötter samt emulsion på brynt smör och lime.

Vinrekommendation: Glen Carlou Chardonnay.

Lördag
Oxfilètornedous med trattkantarellsmör, cognac och pepparsås samt duchesstoppar smaksatta med västerbottensost.

Vinrekommendation: Frei Brothers Zinfandel Dry Creek.

Söndag 
lammracks med råstekt mandelpotatis samt vitlöksfrästa haricot vertes och rödvinsås smaksatt med björnbär.

Vinrekommendation: Walnut Block Pinot Noir.

Kvällens Middag inklusive sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe/te, 255 kr. Barn 3-15 år, 130 kr tillsammans med förälder/målsman.