Kvällens Middag | Sommar & Höst, 2017

Måndag
Långbakad fläsksida med smörfräst spetskål och gräddig apelsinsås.

Tisdag 
Ångad rödspättafilé med kantareller, fänkålsgratäng och vermouthdoftande vitvinsås.

Onsdag 
Ugnsgrillad vårkyckling med ravioli i krämig murkel och senapsås samt ugnsrostade grönsaker.

Torsdag
Grillad hjortryggbiff med kryddsmör och västerbottenspaj samt hjortron och youghurtchutney.

Fredag
Halstrad rödingfilé med färskpotatis, vit sparris och ramslökshollandaise.

Lördag
Sous vide-bakad flankstek med rostad färskpotatis och grönsakser samt rödvinsås smaksatt med röda vinbär.

Söndag 
Sotad lammrostbiff med rostade betor och stekt vårlök, serveras med smörsås smaksatt med mynta.

Kvällens Middag inklusive sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe/te, 225 kr. Barn 3-15 år, 110 kr tillsammans med förälder/målsman.