Längdskidor | Försäsong

I Saxnäs brukar snön lägga sig tidigt och stanna länge. Vi har fin natursnö och skidspår med påfart alldeles nära Saxnäsgården när isen på Stensjön lagt sig.

I Saxnäs erbjuder vi längdskidåkning från november till maj. För den riktige entusiasten och elitåkare startar den nya skidsäsongen tidigt. Vi har försäsong under två olika perioder. En på våren och en på hösten: Torsdag till söndag 18/4-10/5, 2017 samt torsdag till söndag 27/10-17/12, 2017.

Skulle det vara så att det inte finns tillräckligt med snö för att dra längdskidspår så lämnar vi alltid Snögaranti. Snögaranti innebär att avbokning sker utan kostnad om vi inte kan dra de spår som vi kommer överens om vid bokning.

För grupper har vi alltid öppet året runt i mån av plats och speciella priser för skidläger med ungdomar/ledare, elit, vuxna motionärer eller personalföreningar. Kontakta oss på info@saxnas.se för ett grupperbjudande.

De veckor vi har grupper på besök har vi även öppet under vardagar med detta erbjudande. Kontakta oss på info@saxnas.se om du vill besöka oss i november och december eftersom vi har bra bokat med grupper även söndag-torsdag.

Det mesta som du kan behöva är inkluderat i Längdskidor Försäsong: frukost, lunch, middagsbuffé, sporthall, gym, bastu, pool, varm dryck, lokal för att valla skidor och ledbevis. Är du hungrig på kvällen finns kvällsfika att förboka för 55 kr/p (meddelas vid bokning).

Pris är angivet per dygn för att du själv ska kunna bestämma antal dagar.

Läs mer om skidspåren på www.facebook.com/saxnasspar

Hotell

Längdskidor Försäsong  | Saxnäs
Pris 910 kr/p per dygn.
Inklusive del i dubbelrum, frukost, lunch, middag, termos med varm dryck, spårpass, bastu, pool, gym och sporthall. Medtag egen termos. Enkelrumstillägg 300 kr. Exklusive kvällsfika, 55 kr/p.

Vandrarhem

Längdskidor Försäsong  | Saxnäs
Pris 710 kr/p per dygn
Inklusive del i dubbelrum/familjerum, frukost, lunch, middag, termos med varm dryck, spårpass, bastu, pool, gym och sporthall. Medtag egen termos. Exklusive kvällsfika (55 kr/p), linne (90 kr/set) och utstäd (250 kr/rum). Enkelrumstillägg 175 kr/dygn.