Öppettider Saxnäsgården 2016-2017

Året i fjällen skiftar i takt med naturen. Därför har vi olika öppettider under ett år.

Som högsäsong räknas perioder när allt är öppet alla dagar i veckan. Men vi har även en mellanvariant där vi har weekendgäster i november, december, januari och februari.

Boka boende Online, via info@saxnas.se eller på 0940-377 00. Kontakta oss om det är fullbokat online eller via andra bokningskanaler eftersom vi kan ha fler rum tillgängliga. Har du pälsdjur som ska med på resan så har vi rum för det, men det måste meddelas vid bokning.

Vandrarhem, lunchservering samt pool, bastu, sporthall och gym är öppet året runt. Vi har även alltid öppet för grupper som exempelvis konferens, skidläger, bröllop, konfirmation och skoter vid förbokning.

Sommar & Höst 2016

Juni, juli, augusti, september är underbara månader i Saxnäs.

Vi startar i samband med Vildmarksvägens öppnande i början av juni. Det är en period där hela anläggningen är öppen vid boende gäster. Från ungefär midsommar till mitten av augusti är det full fart och boka plats i boende så tidigt, men vi har även drop-in vid mån av plats.

Högsäsong sommar och höst 2016 är 3/6-18/9.

Höstvinter 2016

Skidsäsongen startar den 3/11 med skidläger.

Kontakta oss gärna för ett prisförlag om ni är en grupp som vill komma igång tidigt med skidåkningen.

Vill du påbörja skidåkning redan i november, men utan att tillhöra en förening eller grupp så rekommenderar Längdskidor Försäsong. Boka i så god som möjligt för att få plats.

Vinter 2017

Jul och nyår brukar vara startskottet för vintern; såvida du inte varit i Saxnäs och åkt längskidor i november eller december.

I januari och februari 5/1-12/2 har vi öppet med långhelger torsdag-söndag för t ex skoter, skidor och fjällweekends. Från den 9/2 har vi hela anläggningen öppen inklusive frukost, lunch och middag vid boende gäster.

Högsäsong vinter 2017 är 9/2-23/4.

Vår 2017

Våren startar i huvudsak med konferens, gruppresor och Längdskidor för grupper och privatpersoner som starta nästa säsong tidigt. För privatpersoner kan det vara mer logiskt som ett bra och soligt avslut på vintern med skate på skare.

Våren är en fin tid för att vandra med snöskor. När sommaren närmar sig är fisket fint i strömmande vatten. Kom och bo i Vandrarhem och upptäck fjällen innan sommaren drar igång.