Olika Årstider. Olika aktiviteter.

Saxnäs är en perfekt plats för äventyr i fjällen. Det finns alltid något att göra. Alla årstider.

Saxnäs är snösäkert och gillar du längdskidåkning har vi färdiga paket som Längdskidor Försäsong och Längdskidor Saxnäs. För sköna dagar och utflykter med skoter erbjuder vi Skoter Saxnäs.

Sommar och höst är fiske, fjällvandring, mountainbike eller utflykter på Kultsjön med kajak/kanot bra sätt att vara ute i naturen på.

Vi ordnar även läger för landslag, elitklubbar, ungdomar och motionärer. Fråga oss gärna om ett förslag på upplägg. I augusti har vi en färdig Träningshelg där fokus ligger på helhet, natur och kunniga instruktörer.

Bastu, gym och sporthall är öppet alla dagar 10.00-16.00. För boende gäster har vi öppet längre. Sporthall/gym kostar 50 kr, men är inkluderat vid boende i hotell eller vid bokning av paket med boende i vandrarhem. Det är separata omklädningsrum med bastu för damer och herrar.

Tyvärr är Saxnäsgårdens pool stängd tills vi kan hitta ett ekonomisk och miljövänlig/energismart drift.  I dagsläget är driften alltför omodern och slukar alltför mycket energi och vatten. Det är inte hållbart.

Boka Aktiviteter på 0940-377 00 | info@saxnas.se

Aktiviteter Saxnäs

 

Fjällvandring

Mountainbike

Kultur

Natur

Kajak | Kanot

Båt

Längdskidor

Skoter

Fiske

Snöskor

Badtunna

Topptur

Guider

Inomhus

Paketerat & klart.

Här kan du läsa om alla våra färdiga paket. Klicka på årstid och läs mer om olika erbjudanden som Längdskidor, Skoter, Fjällvandring, Träningsläger eller Jul i Saxnäs. 

Vinter

Se våra vintererbjudanden

Läs mer

Vår

Se våra vårerbjudanden

Läs mer

Sommar

Se våra sommarerbjudanden

Läs mer

Höst

Se våra hösterbjudanden

Läs mer