Varje dag till 19:e April 

Startar dagen med frukost 8-10, lunch 11.30-14 och avslutas med middag från klockan 17.00. 

Boka bord till middag på 0940-377 00. Ring oss också om du har frågor om bästa upplägg för vegetarisk mat.

Vi hämtar vi så mycket inspiration och råvaror från närområdet som vi kan. Hoppas du hittar nåt du gillar.

Dagens Lunch

Dagligen 11.30-14.00

Husmanskost, sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe, 95 kr.

Bistro

Dagligen 12-14.00 

Högrevsburgare, 175 kr (180 g) eller 235 kr (360 g)
Bröd, semitorkad tomat, sallad, picklad rödlök, rökt cheddar och klassisk hamburgerdressing. Serveras med ostslungade pommes. 

Halloumiburgare, 175 kr
Vitlöksbakad portabella, bröd, tomat, sallad, picklad rödlök, samt klassisk hamburgerdressing, serveras med ostslungade pommes.

Chilicheese pommes, 75 kr
Pommes med chili, klassisk hamburgerdressing oct ostcreme.

Pommestallrik, 40 kr
Ostslungad pommes med klassisk hamburgerdressing

Kvällens Middag

Söndag-Tisdag 17-19.00 

Kvällens middag, 255 kr
kvällens middag är kockens val som serveras på tallrik samt en liten dessert och kaffe.

À la carte

Onsdag-Lördag 17-20.00

Högrevsburgare, 175 kr (180g)
Bröd, semitorkad tomat, sallad, picklad rödlök, rökt cheddar samt klassisk hamburgerdressing, serveras, med ostslungade pommes. Dubbelt så stor 235 kr (360g).

Halloumiburgare, 175 kr
Vitlöksbakad portabella, bröd, tomat, sallad, picklad rödlök, samt klassisk hamburgerdressing, serveras med ostslungade pommes.

Röding, 325 kr
Smör och örtbakad röding med gravad ädelfiskrom, smörstekt kantarell och gurka samt citrongrädde serveras med mandelpotatismos.

Ren, 325 kr
Ljummet reninnanlår med svampstuvning, smörslungad lök, rödvinssky med lingon och semitorkade tomater. Serveras med potatiskroketter med västerbottensost.

Älg, 225 kr  
Älgköttbullar med whiskeydoftande gräddsås, rårörda lingon samt pressgurka serveras med mandelpotatismos.

Entrecote, 345 kr 
Hängmörad Entrecote black angus med semitorkad tomat, smörslungade smålökar, smör smaksatt med vitlök och rökt paprika samt whiskey och balsamicoglace. Serveras med ostslungade pommes.

Betor och Saganaki, 225 kr 
Smörslungade betor med saganakiost, semitorkad tomat, ostcreme på västerbottensost, whiskey, balsamicoglace samt potatiskroketter med västerbottensost.

Förrätt

Kantarellsoppa, 125 kr  
Kantarellsoppa med svensk whisky, stekt västerbottensost och vitlöksbröd.

Rencarpaccio, 175 kr 
med syltade kantareller, stekt smulad västerbottensost, örtsallad, rostade pinjenötter, pepparrotsdressing och balsamicoreduktion.

Romtallrik, 175 kr 
Sockersaltad sikrom och ädelfiskrom med friterat tunnbröd, smetana, picklad rödlök och citron.

Efterrätt

Glass med hjortron, 85 kr
Vaniljglass med varma hjortron serveras med vispad grädde och kolakaka.

Praliner, 20 kr/st
En eller flera praliner från pralineriet i Vilhelmina

Cheesecake, 125 kr 
Cheesecake crème med vanilj och blåbär, serveras med kolasmulor och rårörda blåbär.

Sorbet, 20 kr/st
En eller flera kulor sorbet, fråga personalen vilken smak som finns inne.

Barnmeny

Barnhamburgare, 50 kr
Med pommes frites, sallad, tomat och hamburgerdressing.

Grillkorv, 50 kr
Med pommes frites, sallad samt tomat.

Pannkakor, 50 kr
Med sylt och grädde.

Det går givetvis att få alla rätter på bistron i mindre portioner till reducerat pris till barn.

Bokning, Vegetariskt & Allergi 

  • Allergier & Vegetariskt
    Meddela vid bokning om vegetarisk mat eller annan meny önskas p.g.a allergi, intolerans eller annan orsak så kan vi erbjuda ett upplägg för din vistelse.

  • Bokning av bord
    Boka bord till middag (à la carte) på 0940-377 00 mellan klockan 9.00-15.00. Välj anknytning Restaurang/Kök i växeln. Är du boende i hotell eller vandrarhem så meddelar du hur många ni blir, namn och önskad tid för mat vid bokning.

  • Grupp
    Är ni en grupp på mer än 8 personer så kontaktar ni restaurangen på 0940-377 00 mellan klockan 9.00-15.00. Välj anknytning Restaurang/Kök i växeln så att vi kan boka bord, gå igenom meny och förbeställa meny.