Hotell & Vandrarhem i Saxnäs

Saxnäsgården har 146 bäddar fördelade mellan hotell och vandrarhem för dig som önskar bra boende i Saxnäs. Bastu, gym och sporthall är inkluderat vid boende i hotell eller vid bokning av paket med boende i vandrarhem.

Vi har även rum för dig som vill ta med pälsdjur till fjällen, men kom ihåg att det måste meddelas vid bokning så att du får rätt rum. Pälsdjur kan ej vistas i allmänna utrymmen som t ex foajé, restaurang, sporthall, eller gym med hänsyn till personer med allergi.

Vi finns i receptionen måndag-fredag för bokning mellan 9.00-14.00 fram till den 7:e november.

Kontakta oss på info@saxnas.se eller 0940-377 00 för att boka paket, om det är fullbokat online eller via populära bokningssajter eftersom vi ofta har fler rum tillgängliga. Du behöver ej vara medlem i STF för att boka eller bo hos oss, men är du det har du 50 kr/rabatt per natt.

Saxnäsgården Hotell

38 dubbelrum och 1 Svit. Det är trivsamma rum med en smakfull inredning och konst från Ricklundgården. Utsikten mot Satsfjället eller Marsfjällen från rummen högst upp är storslagen.

Vid boende i hotell ingår bastu, gym och sporthall. På andra våningen finns rum där det är tillåtet att ta med pälsdjur.

Boka | Läs mer

Saxnäsgården Vandrarhem

Rum med bra standard som finns i två stycken fristående byggnader alldeles utanför hotellet. Ej TV på rummet, men allrum, TV och kök finns på varje våning.

I vandrarhemmen Rödingen och Hjortronet har vi 22 dubbelrum och 6 flerbäddsrum. I Hjortronet finns även rum där det är tillåtet att ta med pälsdjur.

Boka | Läs mer

Paketerat & klart.

Här kan du läsa om alla våra färdiga paket. Klicka på årstid och läs mer om olika erbjudanden som Längdskidor, Skoter, Fjällvandring, Träningsläger eller Jul i Saxnäs. 

Vinter

Se våra vintererbjudanden

Läs mer

Vår

Se våra vårerbjudanden

Läs mer

Sommar

Se våra sommarerbjudanden

Läs mer

Höst

Se våra hösterbjudanden

Läs mer