Hotell & Vandrarhem i Saxnäs

Välkommen till en vacker plats mellan vatten, skog och fjäll med ett utmärkt läge för boende i Saxnäs, Marsfjällen och Södra Lappland.

Vi har öppet hotell, vandrarhem, lunch, frukost och middag dagligen till den 20:e september.

Hotell

38 dubbelrum och 1 Svit i hotell

Trivsamma rum med en smakfull inredning och konst från Ricklundgården. Utsikten mot Satsfjället eller Marsfjällen från rummen högst upp är storslagen.

Saxnäsgårdens hotell är en skön start för spännande äventyr, utflykter och chans till stillhet i vår genuina fjällvärld. 

Boka | Läs mer

Vandrarhem

22 dubbelrum & 6 flerbäddsrum i vandrarhem

Rum med bra standard som finns i två fristående byggnader alldeles utanför hotell, restaurang och foajé.  

Självklart har ni tillgång till foajé  så att ni kan mötas, mysa framför brasan, spela sällskapsspel eller dricka något gott efter en dag på fjället. 

Boka | Läs mer

Bokning & eventuell avbokning

Bokning Hotell & Vandrarhem

Receptionen är öppen för bokning på 0940-377 00 och via info@saxnas.se dagligen mellan klockan 10-14.00. Bokning Online kan som vanligt ske närsomhelst.

När du bokar direkt med oss Online eller via receptionen så kan du avboka utan kostnad fram till 12.00 dagen innan. Vid senare avbokning debiteras 75% av bokningen.

Vid bokning av boende i hotell samt vid bokning av paket som Fjällweekend och Vandringspaket med boende i vandrarhem ingår plats i restaurangen till middag. Övriga gäster bokar bord till middag (i mån av plats) på 0940-377 00 mellan klockan 9.00-15.00. Välj anknytning Restaurang/Kök i växeln.

Packat & klart

Klicka på årstid och läs mer om olika erbjudanden som Vandringspaket, Fjällweekend, Yogahelg, Träningshelg och Längdskidor,

Vinter

Se våra vintererbjudanden

Läs mer

Vår

Se våra vårerbjudanden

Läs mer

Sommar

Se våra sommarerbjudanden

Läs mer

Höst

Se våra hösterbjudanden

Läs mer