Rumsbokning

Bokning av paket

Fram till 15/2 har vi öppet helger samt finns i receptionen för bokning mellan 10.00-14.00 måndag till fredag. Perioden 15/2-21/4 har vi öppet dagligen. Vandrarhem med självhushållning, lunchservering, pool, bastu, sporthall och gym är öppet året runt.

Kontakta oss på info@saxnas.se eller 0940-377 00 om du vill boka paket/erbjudanden samt om det är fullbokat online eller via populära bokningssajter.

Vill du bli uppringd så lämna gärna ditt namn och telefonnummer så att vi kan ringa upp dig. Du behöver inte vara medlem i Svenska Turistföreningen för att bo hos oss på Saxnäsgården.

Har du pälsdjur som ska med på resan så har vi rum för det, men det måste meddelas vid bokning. Pälsdjur kan ej vistas i allmänna utrymmen som t ex foajé, sporthall, gym eller restaurang med hänsyn till personer med allergi.

Pool, bastu, gym och sporthall är inkluderat vid boende i hotell eller vid bokning av paket med boende i vandrarhem.

Vid bokning av hotell och paket reserverar vi en plats i restaurangen till middag. Meddela gärna om du önskar bord om du bokar boende i vandrarhem.

Paketerat & klart

Här kan du läsa om alla våra färdiga paket. Klicka på årstid och läs mer om olika erbjudanden som Längdskidor, Skoter, Fjällvandring, Träningsläger eller Jul i Saxnäs.

Vinter

Se våra vintererbjudanden

Läs mer

Vår

Se våra vårerbjudanden

Läs mer

Sommar

Se våra sommarerbjudanden

Läs mer

Höst

Se våra hösterbjudanden

Läs mer