Bokning

I oktober förbereder vi inför vintersäsongen som startar i början av november med längdskidor. Önskar du boka boende så finns vi i receptionen mellan 10.00-14.00 måndag-fredag för att svara på frågor via mail och telefon.

Det går även bra att boka boende online via hemsidan www.saxnas.se Paket som t ex jul, nyår och skidläger bokas via info@saxnas.se

Lunch är som vanligt öppet dagligen 11.30-14.00. Vandrarhem med självhushåll är dock alltid öppet.

Rum i hotell och vandrarhem går att boka enkelt och säkert online via länk till STF. Du behöver ej vara medlem i STF för att boka.

Kontakta oss på info@saxnas.se eller 0940-377 00 om du vill boka paket/erbjudanden samt om det är fullbokat online eller via populära bokningssajter eftersom vi ofta har fler rum tillgängliga. Vill du bli uppringd så lämna gärna ditt namn och telefonnummer så att vi kan ringa upp dig.

Har du pälsdjur som ska med på resan så har vi rum för det, men det måste  meddelas vid bokning. Pälsdjur kan ej vistas i allmänna utrymmen som t ex foajé, sporthall, gym eller restaurang med hänsyn till personer med allergi.

Du behöver inte vara medlem i Svenska Turistföreningen för att bo hos oss på Saxnäsgården. Pool, bastu, gym och sporthall  är inkluderat vid boende i hotell eller vid bokning av paket med boende i vandrarhem. Vandrarhem med självhushållning, lunchservering, pool, bastu, sporthall och gym är öppet året runt.

Välkommen!

Boka nedan genom att klicka på det som passar ditt syfte och mål bäst. Vi vill gärna försöka hjälpa dig att uppnå en värdefull upplevelse av vår vackra fjällvärd. Kom ihåg att tiden går fort när man har roligt och att väder alltid kan skifta. Men oavsett väder finns det saker att upptäcka. Så, vi tycker att du ska boka ordentligt antal nätter direkt. Stress är dumt. Vid bokning av hotell och paket reserverar vi en plats i restaurangen till middag. Meddela gärna om du önskar bord om du bokar boende i vandrarhem.