Rumsbokning

Bokning av paket

Vi finns i receptionen för bokning och frågor måndag-fredag 9.00-14.00 fram 7/11. Kontakta oss på info@saxnas.se och 0940-377 00 om du vill boka paket/erbjudanden eller om det skulle vara fullbokat online.

Oktober är en lugnare tid i fjällen. Boende i hotell, frukost och middag endast möjligt vid gruppbokningar, men lunchservering i Restaurang och boende i Vandrarhem med självhushåll är som alltid öppet året runt.

Om snön faller som vi önskar öppnar vi åter hotell och restaurang 7/11 med längdskidor och ett skidläger för dig som vill starta i tid inför Vasaloppet.

Vill du bli uppringd så lämna gärna ditt namn och telefonnummer så att vi kan ringa upp dig. Du behöver inte vara medlem i Svenska Turistföreningen för att bo hos oss på Saxnäsgården.

Har du pälsdjur som ska med på resan så har vi rum för det, men det måste meddelas vid bokning. Pälsdjur kan ej vistas i allmänna utrymmen som t ex foajé, sporthall, gym eller restaurang med hänsyn till personer med allergi.

Bastu, gym och sporthall är inkluderat vid boende i hotell eller vid bokning av paket med boende i vandrarhem.

Tyvärr är Saxnäsgårdens pool stängd tills vi kan hitta en ekonomisk och miljövänlig/energismart drift. I dagsläget är driften för omodern och slukar alltför mycket energi och vatten. Vilket inte är hållbart.

Vid bokning av hotell och paket reserverar vi en plats i restaurangen till middag. Meddela gärna om du önskar bord om du bokar boende i vandrarhem.

Paketerat & klart

Här kan du läsa om alla våra färdiga paket. Klicka på årstid och läs mer om olika erbjudanden som Längdskidor, Skoter, Fjällvandring, Träningsläger eller Jul i Saxnäs.

Vinter

Se våra vintererbjudanden

Läs mer

Vår

Se våra vårerbjudanden

Läs mer

Sommar

Se våra sommarerbjudanden

Läs mer

Höst

Se våra hösterbjudanden

Läs mer