Bokning

Hotell, vandrarhem och restaurang (förbokas) öppet dagligen 1-11:e april.

Skoterpaket, skidpaketfjällweekend, boende i hotell samt frukost och middag är öppet torsdag-söndag 21/1-18/4. Vandrarhem med självhushåll är öppet varje dag.

När du bokar direkt med oss så kan du denna vinter avboka utan kostnad fram till 12.00 dagen innan ankomst. Vid senare avbokning debiteras 75% av bokningen alternativt så kan du utan kostnad boka nytt datum eller göra om din bokning till presentkort.

Är det fullbokat Online eller via tredje part? Kontakta receptionen eftersom vi oftast har fler rum sparade för att kunna hålla rätt antal boende gäster under Covid-19. Receptionen är öppen för bokning på 0940-377 00 dagligen 10-14.00 och via info@saxnas.se

Boka rum & paket

  • Kontakta oss på info@saxnas.se eller 0940-377 00 vardagar 10-14.00 om du har frågor, vill boka färdiga paket eller om det är fullbokat online.

  • Du behöver inte vara medlem i Svenska Turistföreningen (STF) för att bo hos oss, men av fördelarna som STF-medlem är 50 kr rabatt/natt vid boende i hotell och vandrarhem.

  • Barn 4-15 år har halva priset på boende och barn 0-3 är medföljer utan kostnad vid boende.

  • Meddela vid bokning om vegetarisk mat eller annan meny önskas p.g.a allergi eller intolerans.

Pälsdjur

  • Vi har rum i både hotell (våning 2) och vandrarhem (Våning 1, Hjortronet) om du har hund med på resan, men det måste meddelas vid bokning.

  • Pälsdjur kan ej vistas i allmänna utrymmen som t ex foajé, sporthall, gym eller restaurang med hänsyn till personer med allergi.

Reserverad plats i restaurang

Meny
  • Det som är annorlunda är att vi endast har servering på tallrik vid lunch och middag samt att vi begränsar antal gäster i restaurangen för att behålla avstånd och undvika kö.

  • Vid bokning av hotell och paket reserverar vi en plats i restaurangen till middag. Meddela gärna om middag önskas vid boende i vandrarhem. Då reserverar vi plats.

  • Kom gärna in och träffa oss i restaurangen när du checkar in så kan vi berätta mer och planera maten på bästa sätt.