Danes Drömdygn

Home/Erbjudanden, Sommar/Danes Drömdygn

Danes Drömdygn

Ta med dina vänner på ett äventyr.  Alla är välkomna! Familjer, kompisar eller singlar. Detta är en aktivitet för grupper.  Max antal är 20 vuxna personer (min. 10 p). Vi paddlar, äter i det fria, badar bastu, eldar och sover i tält. Det är inte så många som vet det, men det finns fina sandstränder och öar i Kultsjön. Vi vill gärna att fler ska upptäcka det.

Vi börjar dagen med gemensam frukost och presentation 08.30 och går därefter igenom packning och kanoter/kajaker på Saxnäsgården. Sedan paddlar vi tillsammans iväg till någon av dom vackra sandstrandsöarna som finns på andra sidan Kultsjön. Framme på plats har vi i förväg satt upp kåta och grillplats där vi kan lämna packning. Lunch och fiskespö tar vi med oss och paddlar vidare ner mot Kultsjöluspen/Ahan där vi lagar till lunch i det fria och fiskar och badar. Efter lunch paddlar vi tillbaka till vår ö och vilar upp oss inför middagen. Middagen tillagas på plats i Campen. Efter avnjuten middag och middags lur så bär det iväg på en kvälls tur ut till bastuflotten där vi eldar igång bastun, badar och grillar kvällsfika. Sover gör vi i Campen och tar en lång frukost dagen efter innan vi paddlar hem till Saxnäsgården igen. Det går självklart bra ta med eget tält om du vill bo själv.

Guide och kock är Daniel (Dane) Lindblad som är barnafödd och uppväxt i Saxnäs. Dane har mångårig erfarenhet av att guida på fisketurer i Saxnäs omgivning.

Denna aktivitet kan även bokas som en konferensaktivitet.

Dane har satt ihop vad han tycker är ett perfekt dygn. Det tycker vi också. Även om ni inte bor på Saxnäsgården.

Danes Drömdygn bokas på 0940-377 00 | info@saxnas.se

Tältkåta

Danes Drömdygn, 6/7-19/9.
Pris 2395 kr/p
Inklusive boende i tältkåta, guide, frukost (2), lunch (1), middag (1), kaffe/te, fika, fiskekort, flytväst och bastu. Sista anmälningsdag 8/8, max antal bokningar är 20 p och minst 10 p anmälda för att helgen ska genomföras. Meddela vid bokning om du vill paddla kajak eller kanot samt eventuella andra önskemål. Sovsäck, liggunderlag, fiskeutrustning och termos medtages av deltagare.