Träning Saxnäs

Träning i naturlig miljö. Det finns alltid något att göra oavsett årstid. Under den långa snöperioden (november-maj) är längdskidåkning populärt. Våra fjäll passar även utmärkt för löpning sommar och höst. Kontakta oss gärna för förslag på jobbiga och roliga 3- och 5-kamper. Inomhus har vi pool, bastu, sporthall och gym.

Gillar du längdskidåkning så har vi, förutom speciella upplägg och priser för grupper, även färdiga paket som Längdskidor Försäsong och Längdskidor Total.

 I augusti erbjuder vi en träningsweekend med löpning på fjället, tabata, core, yoga, vattengymnastik och än mer än så.

Saxnäsgårdens träningsläger

Vi ordnar läger för landslag, elitklubbar, ungdomar och motionärer. Fråga oss gärna om ett förslag på upplägg och referenser.

Fjällen är bra och varierande naturlig träningsarena oavsett idrott. Och rolig. Vid bokning färdiga paket så ingår pool, bastu, gym och sporthall.

Vi har även organiserade träningsläger tillsammans med samarbetspartner som exempelvis Träningsweekend.

Rekreation i fjällen

Träning behöver inte alltid vara elit. Om vi följer årstiderna så finns det massor att göra som innehåller rörelse med kroppen.

Ibland räcker det långt med att vara ute en dag på fjället för att känna sig rätt nöjd. Några exempel är vandringsnöskor, roddbåt, kajakmountainbike. Låna gärna en spark, pulka eller snowracer av oss och åk i backen vid Ricklundgården.

Pool, bastu, gym och sporthall

Spela innebandy, pingis eller kör ditt eget träningspass i sporthallen. Kom ihåg att inga mindre barn får vara i pool, gym och sporthall utan målsmans tillsyn.

Pool, bastu, gym och sporthall är öppet alla dagar 10.00-16.00. För boende gäster har vi öppet längre. Sporthall, gym, bastu och pool kostar 50 kr/p, men är inkluderat vid boende i hotell eller vid bokning av paket. Det är separata omklädningsrum med bastu för damer och herrar.

Paketerat & klart

Vinter

Se våra vintererbjudanden

Läs mer

Vår

Se våra vårerbjudanden

Läs mer

Sommar

Se våra sommarerbjudanden

Läs mer

Höst

Se våra hösterbjudanden

Läs mer