Njut av fjällen med god mat och skönt boende.

Vi hjälper gärna till med förslag på utflykter som tar dig ut i Saxnäs fjällvärld. Men det är också helt okej att  ta dagen som den kommer.

Pulka, spark och skrana (åkmadrass) finns att låna. Meddela vid bokning om du är intresserad att hyra skoter så förmedlar vi kontakt till skoteruthyrare.

Lunch (95 kr) är ej inkluderat, men serveras dagligen vid buffébord inklusive sallad, måltidsdryck (lingondricka, äppeljuice eller vatten), bröd och kaffe/te samt reserverade platser i restaurangen.

Middag är med bordsservering inklusive måltidsdryck och kaffe. Vid bokning av detta paket reserverar vi bord till dig. Det blir god middag. Fråga vid bokning så meddelas vad som kommer serveras.

Fjällweekend Saxnäs finns att boka helger torsdag-söndag mellan 2/1-19/4, 2020 (ej påsk).

När du bokar Fjällweekend ingår bastu, gym & sporthall

Bokas på 0940-377 00 | info@saxnas.se

Hotell

Fjällweekend |Torsdag – Söndag
Pris 2575 kr/p.
Boende som del i dubbelrum, frukost, middag + kaffe och liten chokladbit på lördagen, bastu, gym och bastu. Enkelrumstillägg 900 kr.

Fjällweekend | Fredag – Söndag
Pris 1735 kr/p.
Boende som del i dubbelrum, frukost, middag + kaffe och liten chokladbit på lördagen, bastu, gym och bastu. Enkelrumstillägg 600 kr.

Vandrarhem

Fjällweekend | Torsdag – Söndag
Pris 2065 kr/p.
Boende som del i dubbelrum, frukost, middag + kaffe och liten chokladbit på lördagen, bastu, gym och bastu. Enkelrumstillägg 525 kr. Pris exklusive linne (100 kr/p) och utstäd (280 kr/rum). WC och dusch på varje rum.

Fjällweekend | Fredag – Söndag
Pris 1395 kr/p.
Boende som del i dubbelrum, frukost, middag + kaffe och liten chokladbit på lördagen, bastu, gym och bastu Enkelrumstillägg 350 kr. Pris exklusive linne (100 kr/p) och utstäd (280 kr/rum). WC och dusch på varje rum.

Meddela eventuell avvikelse i kost som t ex allergi vid bokning. Erbjudandet gäller helger perioden 13/2-19/4, 2020. Ej påsk.