fbpx

Nytt år i fjällen

30 dec
30 dec
Nytt år i fjällen

Nyåret hos oss handlar om att att umgås tillsammans med sina närmaste i en fin fjällvärld och att välkomna det nya året. På kvällen serveras en nyårssupé. Ta gärna med dina längdskidor om du planerar att starta det nya året på bästa sätt.

Vi anpassar middag så att avstånd kan hållas i enlighet med FHMs regler gällande Covid-19 vilket exempelvis tyvärr innebär att vi inte kan erbjuda trubadur på nyårsafton samt att restaurangen stänger 20.00.

Vi har valt att stänga över jul, men eftersom nyår är en annan typ av firande bedömer vi att det går bra. Vi följer fortsatt utvecklingen gällande Covid-19 och ytterligare ändringar kan tillkomma.

Saxnäsgårdens restaurang är stor och luftig samt att vi kommer att ha två sittningar på nyårsafton med max 50 personer per tillfälle samt att ni kommer få olika tider när ni kan gå till restaurangen för att undvika trängsel eller kö.

Nya restriktioner har kommit som kastar om våra planer för nyårssupé eftersom vi måste stänga kl. 20.00 och restaurangen ska vara tom kl. 20.30

Vi kommer att ha endast en sittning.

I de nya restriktionerna är det endast tillåtet med max 4 personer per bord. Det gäller även familjer och barn. Om ni är en familj på mer än 4 personer blir det således olika bord, men i anslutning till varandra på korrekt avstånd.

Ni som bokat tidigare på första sittningen har kvar tiden kl. 17.00. Förändringen blir för er som bokat den senare sittningen då ni är inbokade kl. 18.00 i stället. Det är viktigt att alla kommer på avsatt tid.

Nyårssupé 2020

Förrätt, rom.
Löjrom, ädelfiskrom, gingravad röding, finhackad rödlök, vispad smetana samt citron. Serveras med västerbottensmuffins.

Varmrätt, oxfilé.
Kryddbakad svensk oxfilé, betor, vitlökssmör samt portvinssky. Serveras med pommes Anna.

Dessert, choklad.
Chokladmoussetårta på browniebotten med vaniljgrädde, bär samt hjortronsirap.

Kvällens Middag

  • Gräddstuvad souvas med kantareller, stekt lök och rårörda lingon. Serveras med västerbottensmos.

Kvällens middag, 255 kr, är inte inkluderat i nyårspaketet. Meddela vid bokning om du önskar boka in det till ankomstdagen. Kvällens middag serveras mellan 17-19.00.

Bokas på info@saxnas.se eller telefon på 0940-377 00 vardagar 10-14.00. Meddela även eventuella avvikelser i kost vid bokning.

Hotell

30/12, 2020 – 1/1, 2021
Pris 1925 kr/p
Pris inklusive två nätter, boende som del i dubbelrum, frukost, nyårssupé, bastu, gym, sporthall. Enkelrumstillägg 600 kr.

Vandrarhem

30/12, 2020 – 1/1, 2021
Pris 1415 kr/p
Pris inklusive två nätter, boende som del i dubbelrum/familjerum, frukost, nyårssupé, gym och sporthall. Exklusive sänglinne (175 kr/p) och utstädning (280 kr/rum). Enkelrumstillägg 350 kr.

Covid-19

För att minska risk för spridning av Covid-19 så kan du fortsatt avboka utan kostnad fram till 12.00 dagen innan vid symtom enligt FHM riktlinjer om social distansering vid sjukdom. Vid senare avbokning debiteras 75% av bokningen. Ombokning/presentkort är kostnadsfritt.

Skoterpremiär

Skoterpremiär

Snön mjuk i fjällen & frusna vattendrag = skoterpremiär

Skidläger Saxnäs

Skidläger Saxnäs

En all-inclusive-weekend med längdskidåkning för dig som älskar skidor

Påsk Saxnäs

Påsk Saxnäs

Skate på skare, pimpelfiske eller bara ta det lugnt och sitta i snön och sola 14-18/4.

Nytt år!

Nytt år!

Nyåret hos oss handlar om att att umgås tillsammans med sina närmaste i en fin fjällvärld och att välkomna det nya året.

Kontakt