fbpx

Skidsemester Saxnäs

03 feb
03 feb
Skidsemester Saxnäs

Bokar du Saxnäsgårdens skidpaket så är allt är inkluderat: Boende, frukost, lunch, kvällens middag, sporthall, bastu, gym, varm dryck och lokal för att valla skidor.

Vi har valt att kalla detta erbjudande för Skidsemester Saxnäs. För det är ju lite så det är. Det som är annorlunda i år är att spårpass löses separat på plats (95 kr/dag) så att du själv kan välja när du vill åka i våra fina skidspår.

Ja, vi har fin natursnö som faller från himlen och stor erfarenhet att trolla fram bra skidspår. Det enda du behöver tänka på är valla och skidåkning. Om snö kommer som den brukar har vi ofta skidspår redan första helgen i november.

Kvällens middag är inklusive måltidsdryck och kaffe. Meny för vintern är ännu inte klar, men vi brukar exempelvis servera ren, röding och något annat gott.

Skidsemester Saxnäs finns 3/2 – 16/4, 2023. Bokas på info@saxnas.se, 0940-377 00 eller skicka förfrågan via bokningsformulär. Meddela eventuella avvikelser i kost vid bokning.

Skidsemester Saxnäs Hotell

1040 kr/p per dygn

Inklusive del i dubbelrum, frukost, lunch, kvällens middag, varm dryck (saft), bastu, gym och sporthall. Enkelrumstillägg 300 kr. Barn 0-2 år, 0 kr. Barn 3-12 år, halva priset.

Skidsemester Saxnäs Vandrarhem

970 kr/p per dygn.

Inklusive del i dubbelrum, frukost, lunch, kvällens middag, varm dryck (saft), bastu, gym och sporthall. Enkelrumstillägg 175 kr. Pris exklusive linne (175 kr/p) och utstäd (300 kr/rum). Barn 0-2 år, 0 kr. Barn 3-12 år, halva priset.

Snögaranti

Skulle det vara så att det inte finns tillräckligt med snö för att dra skidspår så lämnar vi alltid Snögaranti. Snögaranti innebär att avbokning sker utan kostnad om vi inte kan dra de spår som vi kommer överens om vid bokning.

Läs mer om skidspåren på www.facebook.com/saxnasspar

Jul i Saxnäs

Jul i Saxnäs

Tänk vad skönt att fira jul i fjällen utan att behöva fundera på julbak, matlagning och vem som ska gå ut och köpa tidningen.

SKIDPREMIÄR SAXNÄS

SKIDPREMIÄR SAXNÄS

Ja, vi har fin natursnö som faller från himlen och stor erfarenhet att trolla fram bra skidspår.

Fjällvardag

Fjällvardag

Vädret och naturen är likadan som på helgerna. Det är bara lite lugnare och mer förmånligt för dig 8/8-23/9.

YOGA & VANDRING

YOGA & VANDRING

Yoga & fjällvandring tillsammans med vänner, vegetarisk mat och trevliga yogadagar i Saxnäs.

TRÄNINGSHELG SAXNÄS

TRÄNINGSHELG SAXNÄS

Fyll lungorna med fjälluft i inspirerande träningspass i naturlig miljö 24-27/8, 2023.

Kontakt