Möte och Konferens i Saxnäs

Vill du att ditt företag ska nå toppen? Det kan vi ordna med en bra guide. Saxnäsgården är en komplett anläggning som ligger perfekt mellan sjö och fjäll i vackra Saxnäs. Våra aktiviteter tar er ut i södra lapplands fjällvärld. Hos oss får ni vara tillsammans som en grupp bland riktiga fjäll.

Vi har öppet året runt för grupper. Berätta för oss vad ni vill uppnå så kommer vi med ett förslag eller kolla in våra färdiga erbjudanden för inspiration.

Snö

Höst 

1 Dygn

Naturlig Mötesplats

Vår styrka är närheten till fjäll, en komplett anläggning, vår kunskap om rätt aktiviteter och lokala guider.

Konferensbyggnad ligger cirka 100 meter från huvudentré med Marsfjällssalen där vi får ta emot 149 personer samt 5 grupprum. För mindre grupper är Andrummet i huvudbyggnaden perfekt.

Boka Möte på 0940-377 00 | info@saxnas.se

Aktiviteter i Fjällen

Vi har aktiviteter som är anpassade efter naturen, vad vi är bra på och lokala guider. Ett litet urval av aktiviteter är skoter, snöskor, vandring, kajak, snorkling efter röding, teambuilding eller varför inte träning inför Vasaloppet.

Vi samarbetar även med andra för större utbud av spännande aktiviteter som t ex  Stalo Adventures som erbjuder Eko-turism i Södra Lappland.

Mötes- och Konferenslokaler

Marsfjällssalen är vår stora konferenslokal med plats för cirka 100 personer i skolsittning. Vi har även 5 stycken fina grupprum som rymmer mellan 12 och 25 personer.  Pris inklusive frukt, godis och projektor.

  • Marsfjällssalen, 2 995 kr/dag

  • Mindre konferenslokal eller Grupprum, 1495 kr/dag