Möte och Konferens i Saxnäs

Saxnäsgården är en naturlig och komplett mötesplats som ligger perfekt mellan sjö och fjäll i vackra Saxnäs. Våra aktiviteter tar er ut i södra lapplands fjällvärld. Hos oss får ni vara tillsammans som en grupp bland riktiga fjäll.

Konferensbyggnad ligger cirka 100 meter från huvudentré med Marsfjällssalen där vi får ta emot 149 personer samt 5 grupprum. För mindre grupper är Andrummet i huvudbyggnaden perfekt.

Vi har öppet året runt för grupper. Berätta för oss vad ni vill uppnå så kommer vi med ett förslag eller kolla in våra färdiga erbjudanden för inspiration.

Boka Möte på 0940-377 00 | info@saxnas.se

Möte Skoter

Möte Vandring 

1 Dygn

Aktiviteter i Fjällen

Vi har aktiviteter som är anpassade efter naturen, vad vi är bra på och lokala guider. Ett litet urval av aktiviteter är skoter, snöskor, vandring, kajak, snorkling efter röding, teambuilding eller varför inte träning inför Vasaloppet.

Vi samarbetar även med andra för större utbud av spännande aktiviteter som t ex  Stalo Adventures som erbjuder Eko-turism i Södra Lappland.

Mötes- och Konferenslokaler

Marsfjällssalen är vår stora konferenslokal med plats för cirka 100 personer i skolsittning. Vi har även 5 stycken fina grupprum som rymmer mellan 12 och 25 personer.  Pris inklusive frukt, godis och projektor, men exklusive moms.

  • Marsfjällssalen, 2 396 kr/dag

  • Mindre konferenslokal, 1196 kr/dag

  • Grupprum, 796 kr/dag