I Saxnäs erbjuder vi längdskidåkning från november till maj. För den riktige entusiasten och elitåkare startar den nya skidsäsongen tidigt. Vi har försäsong under våren och på hösten: Torsdag till söndag 8/11-16/12, 2018 samt på våren från den 26/4 till 3/5 om snö finns för tillräckligt bra spår. Bokning förfaller utan kostnad om vi gör bedömningen att vi inte kan tillgodose tillräckligt bra skidspår.

Skulle det vara så att det inte finns tillräckligt med snö för att dra längdskidspår så lämnar vi alltid Snögaranti. Snögaranti innebär att avbokning sker utan kostnad om vi inte kan dra de spår som vi kommer överens om vid bokning.

För grupper har vi alltid öppet året runt i mån av plats och speciella priser för skidläger med ungdomar/ledare, elit, vuxna motionärer eller personalföreningar. Kontakta oss på info@saxnas.se för ett grupperbjudande.

De veckor vi har grupper på besök har vi även öppet under vardagar med detta erbjudande. Kontakta oss på info@saxnas.se om du vill besöka oss i november och december eftersom vi har bra bokat med grupper även söndag-torsdag.

Det mesta som du kan behöva är inkluderat i Längdskidor Försäsong: frukost, lunch, middagsbuffé, sporthall, gym, bastu, varm dryck, lokal för att valla skidor och ledbevis.

Pris är angivet per dygn för att du själv ska kunna bestämma antal dagar.

Läs mer om skidspåren på www.facebook.com/saxnasspar

Hotell

Längdskidor Försäsong  | Saxnäs
Pris 955 kr/p per dygn.
Inklusive del i dubbelrum, frukost, lunch, middag, termos med varm dryck (ej kaffe), spårpass, bastu, gym och sporthall. Medtag egen termos. Enkelrumstillägg 300 kr.

Vandrarhem

Längdskidor Försäsong  | Saxnäs
Pris 780 kr/p per dygn
Inklusive del i dubbelrum/familjerum, frukost, lunch, middag, termos med varm dryck (ej kaffe), spårpass, bastu, gym och sporthall. Medtag egen termos. Exklusive linne (100 kr/set) och utstäd (280 kr/rum). Enkelrumstillägg 175 kr/dygn.