I Saxnäs erbjuder vi längdskidåkning från november till maj där frukost, lunch, middag, sporthall, gym, bastu, varm dryck, lokal för att valla skidor och ledbevis är inkluderat.

Du ska bara kunna njuta av att vara i Saxnäs och åka skidor. Därav namnet Längdskidor Total.

Längdskidor Total Saxnäs finns att boka dagligen perioden 13/2 till 19/4, 2020 (ej påsk).

Lunch serveras vid buffébord inklusive sallad, måltidsdryck (lingondricka, äppeljuice eller vatten), bröd och kaffe/te.

Middag är med bordsservering inklusive måltidsdryck och kaffe. Vid bokning av detta paket reserverar vi bord till dig. Det blir god middag. Fråga vid bokning så meddelas vad som kommer serveras.

Boka Längdskidor Total på 0940-377 00 | info@saxnas.se

Läs mer om skidspåren på www.facebook.com/saxnasspar

Hotell

Längdskidor Total | Saxnäs
Pris 995 kr/p per dygn.
Inklusive del i dubbelrum, frukost, lunch, middag, termos med varm dryck (saft), spårpass, bastu, gym och bastu. Enkelrumstillägg 300 kr.

Vandrarhem

Längdskidor Total | Saxnäs
Pris 845 kr/p per dygn.
Inklusive del i dubbelrum, frukost, lunch, middag, termos med varm dryck (saft), spårpass, bastu, gym och bastu. Enkelrumstillägg 175 kr. Pris exklusive linne (100 kr/p) och utstäd (280 kr/rum).

Meddela eventuell avvikelse i kost som t ex allergi vid bokning. Medtag egen termos. Längdskidor Total finns att boka dagligen perioden 12/2 till 19/4, 2020 (ej påsk).

Skulle det vara så att det inte finns tillräckligt med snö för att dra skidspår så lämnar vi alltid Snögaranti. Snögaranti innebär att avbokning sker utan kostnad om vi inte kan dra de spår som vi kommer överens om vid bokning.