Längdskidåkning i Saxnäs från november till maj där frukost, lunch, middag, sporthall, gym, bastu, varm dryck, lokal för att valla skidor och spårpass är inkluderat. Längdskidor Total finns att boka torsdag-söndag 5/11 till 21/2 och därefter dagligen till 18/4, 2021 (ej påsk).

Du ska bara kunna njuta av att vara i Saxnäs och åka skidor. Därav namnet Längdskidor Total Saxnäs.

Lunch serveras vid buffébord inklusive sallad, måltidsdryck (lingondricka, äppeljuice eller vatten), bröd och kaffe/te.

Middag är med reserverade platser i restaurangen med bordsservering inklusive måltidsdryck och kaffe. Fråga gärna vid bokning om vad som planeras till middag för dig.

Boka Längdskidor Total Saxnäs på 0940-377 00 | info@saxnas.se

Läs mer om skidspåren på www.facebook.com/saxnasspar

Hotell

Längdskidor Total | Saxnäs
Pris 1045 kr/p per dygn.
Inklusive del i dubbelrum, frukost, lunch, middag, termos med varm dryck (saft), spårpass, bastu, gym och sporthall. Enkelrumstillägg 300 kr. Barn 0-3 år, 0 kr. Barn 4-15 år, halva priset.

Vandrarhem

Längdskidor Total | Saxnäs
Pris 895 kr/p per dygn.
Inklusive del i dubbelrum, frukost, lunch, middag, termos med varm dryck (saft), spårpass, bastu, gym och sporthall. Enkelrumstillägg 175 kr. Pris exklusive linne (100 kr/p) och utstäd (280 kr/rum). Barn 0-3 år, 0 kr. Barn 4-15 år, halva priset.

Meddela eventuell avvikelse i kost som t ex allergi vid bokning. Medtag egen termos.

Skulle det vara så att det inte finns tillräckligt med snö för att dra skidspår så lämnar vi alltid Snögaranti. Snögaranti innebär att avbokning sker utan kostnad om vi inte kan dra de spår som vi kommer överens om vid bokning.