Ja, vi har fin natursnö som faller från himlen och stor erfarenhet att tidigt trolla fram bra skidspår.

Längdskidor Total finns att boka torsdag-söndag 5/11 till 21/2 och därefter dagligen till 18/4, 2021 (ej påsk).

Frukost, lunch, kvällens middag, sporthall, gym, varm dryck, lokal för att valla skidor och spårpass är inkluderat.

På torsdagar är det souvas, på fredagar röding och på lördagar älg. Middag är med reserverade platser i restaurangen med bordsservering inklusive måltidsdryck och kaffe.

För att minska risk för spridning av Covid-19 så kan du fortsatt avboka utan kostnad fram till 12.00 dagen innan vid symtom enligt FHM riktlinjer om social distansering vid sjukdom. Vid senare avbokning debiteras 75% av bokningen.

Bokas på info@saxnas.se eller telefon på 0940-377 00 vardagar 10-14.00.

Läs mer om skidspåren på www.facebook.com/saxnasspar

Hotell

Längdskidor Total | Saxnäs
Pris 1045 kr/p per dygn.
Inklusive del i dubbelrum, frukost, lunch, kvällens middag, termos med varm dryck (saft), spårpass, gym och sporthall. Enkelrumstillägg 300 kr. Barn 0-3 år, 0 kr. Barn 4-15 år, halva priset.

Vandrarhem

Längdskidor Total | Saxnäs
Pris 895 kr/p per dygn.
Inklusive del i dubbelrum, frukost, lunch, kvällens middag, termos med varm dryck (saft), spårpass, gym och sporthall. Enkelrumstillägg 175 kr. Pris exklusive linne (175 kr/p) och utstäd (280 kr/rum). Barn 0-3 år, 0 kr. Barn 4-15 år, halva priset. Meddela eventuell avvikelse i kost som t ex allergi vid bokning. Medtag egen termos.

Snögaranti

Skulle det vara så att det inte finns tillräckligt med snö för att dra skidspår så lämnar vi alltid Snögaranti. Snögaranti innebär att avbokning sker utan kostnad om vi inte kan dra de spår som vi kommer överens om vid bokning.

Covid-19

Eventuella ändringar kan förekomma samt bastu, gemensamma duschar och omklädningsrum är fortsatt stängt sommar och höst p.g.a. Covid-19.