Längdskidor Total Saxnäs

Ja, vi har fin natursnö som faller från himlen och stor erfarenhet att tidigt trolla fram bra skidspår.

Frukost, lunch, kvällens middag, sporthall, bastu, gym, varm dryck, lokal för att valla skidor och spårpass är inkluderat.

På torsdagar är det souvas, på fredagar röding och på lördagar älg. Middag är med reserverade platser i restaurangen med bordsservering inklusive måltidsdryck och kaffe.

Hotell, frukost, lunch och middag + Saxnäsgårdens Skidpaket som skulle varit öppet torsdag-söndag fram till den 24/2 och därefter dagligen till den 18/4 är tyvärr stängt i dagsläget p.g.a. nya riktlinjer gällande Covid-19. 

Vandrarhem med självhushållning är alltid öppet.

Bokas på info@saxnas.se eller telefon på 0940-377 00 vardagar 10-14.00.

Hotell

Torsdag-Söndag
1035 kr/p per dygn.

Inklusive del i dubbelrum, frukost, lunch, kvällens middag, termos med varm dryck (saft), spårpass, gym och sporthall. Enkelrumstillägg 300 kr. Barn 0-3 år, 0 kr. Barn 4-15 år, halva priset. Medtag egen termos.

Vandrarhem

Torsdag-söndag
Pris 875 kr/p per dygn.

Inklusive del i dubbelrum, frukost, lunch, kvällens middag, termos med varm dryck (saft), spårpass, gym och sporthall. Enkelrumstillägg 175 kr. Pris exklusive linne (175 kr/p) och utstäd (280 kr/rum). Barn 0-3 år, 0 kr. Barn 4-15 år, halva priset. Medtag egen termos.

Snögaranti

Skulle det vara så att det inte finns tillräckligt med snö för att dra skidspår så lämnar vi alltid Snögaranti. Snögaranti innebär att avbokning sker utan kostnad om vi inte kan dra de spår som vi kommer överens om vid bokning.

Läs mer om skidspåren på www.facebook.com/saxnasspar

Covid-19

För att minska risk för spridning av Covid-19 så kan du fortsatt avboka utan kostnad fram till 12.00 dagen innan vid symtom enligt FHM riktlinjer om social distansering vid sjukdom. Vid senare avbokning debiteras 75% av bokningen.

Kvällens Middag

Torsdag
Gräddstuvad souvas med kantareller, stekt lök och rårörda lingon. Serveras med västerbottensmos.

Fredag
Varmrökt röding med sandefjordssås, cognacsgravad ädelfiskrom och bakad fänkål. Serveras med potatis och rotselleribakelse.

Lördag
Älgfärsbiffar med rödbetor och västbottensost, rödvinssås, semitorkade tomater samt pressgurka. Serveras med potatiskroketter.

Meddela eventuell avvikelse i kost som t ex allergi vid bokning.