Fira in det nya året med vackra fjäll och en riktig Nyårssupé.

Förrätt
Jordärtkocksoppa med hummer, varmrökt röding och gravad ädelfiskrom.

Mellanrätt
Gravad tjäder med rårörda blåbär och västerbottenscreme.

Varmrätt
Pepparstekt oxfilé med fräs på stensopp och vindelrökt sidfläsk. Serveras med sockersaltade tomater och rotsaksbakelse samt lingonsky.

Dessert
Chokladmousse gånger två med hjortron och kolasmulor.
Mörk chokladmousse, vitchokladmousse, smulade kolakakor samt hjortronmylta.

Nyårets stora grej är att komma iväg, äta gott, träffas, välkomna det nya året och att vara i fjällen. Ta gärna med dina längdskidor om du planerar att starta det nya året på bästa sätt.

Musiken i restaurangen efter middagen är stillsammare och inga raketer kommer skjutas av oss på Saxnäsgården  ifall ni funderar på att ta med exempelvis hund.

Meddela vid bokning om det är några avvikelser i kost så att vi kan komma fram till ett bra alternativ. Middag ankomstdagen är inte inkluderat i pris, men meddela gärna vid bokning eller innan ankomst så att vi kan planera in och reservera bord i restaurang till er.

Vi har även öppet före och efter nyår denna så långa jul och nyårshelg för dig som kan planera in lite extra ledighet.

Bokas på 0940-377 00 |  info@saxnas.se

Hotell

Nyårserbjudande 30/12, 2019 – 1/1, 2020
Del i dubbelrum 2095 kr
Pris inklusive två nätter, boende som del i dubbelrum, frukost, nyårssupé, musikunderhållning, bastu, gym, sporthall. Enkelrumstillägg 600 kr.

Vandrarhem

Nyårserbjudande 30/12, 2019 – 1/1, 2020
Pris 1595 kr/p
Pris inklusive två nätter, boende som del i dubbelrum/familjerum, frukost, Nyårssupé musikunderhållning, bastu, gym och sporthall. Exklusive sänglinne (100 kr/p) och utstädning (280 kr/rum). Enkelrumstillägg 350 kr.