Öppettider Saxnäsgården 2018-2019

Året i fjällen skiftar i takt med naturen. Därför har vi olika öppettider under ett år.

Som högsäsong räknas perioder när allt är öppet alla dagar i veckan. Men vi har även en mellanvariant där vi har weekendgäster i november, december, januari och februari.

Boka boende Online, via info@saxnas.se eller på 0940-377 00. Kontakta oss om det är fullbokat online eller via andra bokningskanaler eftersom vi kan ha fler rum tillgängliga. Har du pälsdjur som ska med på resan så har vi rum för det, men det måste meddelas vid bokning.

Vandrarhem, lunchservering samt pool, bastu, sporthall och gym är öppet året runt. Vi har även alltid öppet för grupper som exempelvis konferens, skidläger, bröllop, konfirmation och skoter vid förbokning.

Tidig Vinter – Försäsong skidor

Skidsäsongen startar med skidhelger den 9/11. Nu har du chansen att åka skidor vackert längs Satsfjällsvägen och kuperat i vårt spårsystem.

Vill du påbörja skidåkning redan i november, men utan att tillhöra en förening eller grupp bokar du Längdskidor Försäsong.

Kontakta oss gärna för ett prisförslag om ni är en grupp som vill komma igång tidigt med skidåkningen.

Vinter 2018-19

Jul och nyår brukar vara startskottet för vintern för dig som inte redan varit i Saxnäs och åkt längskidor i november eller december.

I januari från den 4/1 har vi öppet med långhelger torsdag-söndag för t ex skoter, skidor och fjällweekends. Från den 8/2 har vi hela anläggningen öppen inklusive frukost, lunch och middag vid boende gäster.

Högsäsong vinter 2019 är 8/2-21/4.

Vår 2019

Våren är i huvudsak  konferens och gruppresor samt Längdskidor för grupper och privatpersoner som vill starta nästa säsong tidigt. Det kan vara ett vackert och soligt avslut på vintern med skate på skare.

Våren är en fin tid för att vandra med snöskor. När sommaren närmar sig är fisket fint i strömmande vatten. Kom och bo i Vandrarhem och upptäck fjällen innan sommaren drar igång.

Sommar & Höst 2019

Sommaren startar med Vildmarksvägens öppnande i början av juni. Det är en period där hela anläggningen är öppen vid boende gäster. Från ungefär midsommar till mitten av augusti är det full fart och boka plats i boende så tidigt, men vi har även drop-in vid mån av plats.

Högsäsong sommar och höst 2019 är 7/6-22/9.