Öppettider Saxnäsgården 2019

Året i fjällen skiftar i takt med naturen. Därför har vi olika öppettider under ett år.

Fram till 7/6 finns vi i receptionen för bokning mellan 10.00-14.00 måndag till fredag. Maj är en lugn period och vi har endast öppet Vandrarhem. I juni börjar nästa högsäsong. Så, 7:e juni till den 22:a september är allt öppet dagligen igen.

Som högsäsong räknas perioder när allt är öppet alla dagar i veckan. Men vi har även en mellanvariant där vi har weekendgäster i november, december, januari och februari.

Boka boende Online, via info@saxnas.se eller på 0940-377 00. Kontakta oss om det är fullbokat online eller via andra bokningskanaler eftersom vi kan ha fler rum tillgängliga. Har du pälsdjur som ska med på resan så har vi rum för det, men det måste meddelas vid bokning.

Vandrarhem, lunchservering samt bastu, sporthall och gym är öppet året runt. Vi har även alltid öppet för grupper som exempelvis konferens, skidläger, bröllop, konfirmation och skoter vid förbokning.

Vår 2019

Våren är i huvudsak  konferens och gruppresor samt Längdskidor för grupper och privatpersoner som vill starta nästa säsong tidigt. Det kan vara ett vackert och soligt avslut på vintern med skate på skare.

Våren är en fin tid för att vandra med snöskor. När sommaren närmar sig är fisket fint i strömmande vatten. Kom och bo i Vandrarhem och upptäck fjällen innan sommaren drar igång.

Sommar & Höst 2019

Sommaren startar med Vildmarksvägens öppnande i början av juni. Det är en period där hela anläggningen är öppen vid boende gäster. Från ungefär midsommar till mitten av augusti är det full fart och boka plats i boende så tidigt, men vi har även drop-in vid mån av plats.

Högsäsong sommar och höst 2019 är 7/6-22/9.

Tidig Vinter – Försäsong skidor

Skidsäsongen startar med skidhelger den 8/11, 2019. Vi startar med spår Satsfjällsvägen och därefter spårsystem. Finns snö och spår tidigare så meddelar vi det via Facebook.

Kontakta oss gärna för ett prisförslag om ni är en skidgrupp som vill komma igång tidigt eller boka individuellt Längdskidor Försäsong.

Vinter 2019-20

Jul och nyår brukar vara startskottet för vintern för dig som inte redan varit i Saxnäs på försäsong.

I januari från den 4/1 har vi öppet helger för t ex skoter, skidor och fjällweekends. 15/2-19/4 har vi hela anläggningen öppen inklusive frukost, lunch och middag vid boende gäster.

Högsäsong vinter 2019 är 15/2-19/4.