Bastu, gym och sporthall

Låt gärna barnen springa runt och ha roligt, spela innebandy, pingis eller kör ditt eget träningspass i sporthallen. Kom ihåg att inga barn får vara i bastu, gym och sporthall utan målsmans tillsyn.

Vi har två stycken vedeldade badtunnor nere vid Kultsjön strax utanför poolområdet. Perfekta för att varmt och skönt njuta av utsikten över Marsfjällen och kanske ett norrsken. Ramp finns för att öka tillgängligheten för personer med funktionsnedsättningar.

Tyvärr är Saxnäsgårdens pool stängd tills vi kan hitta ett ekonomisk och miljövänlig/energismart drift.  I dagsläget är driften alltför omodern och slukar alltför mycket energi och vatten. Det är inte hållbart.

Bastu, gym och sporthall är öppet alla dagar 10.00-16.00. För boende gäster har vi öppet längre. Det är separata omklädningsrum med bastu för damer och herrar.

Badtunna bokas senast 09.00 dagen innan eftersom det tar en dag att göra ordning och värma upp. Vedeldad badtunna, 3000 kr/tunna.

Sporthall/gym/bastu kostar 50 kr/p. Sporthall, gym och bastu är inkluderat om du är boende i hotell samt om du bor i vandrarhem och bokat paket som t ex fjällweekend, vandringspaket eller skidpaket.