fbpx

Förrätt & Efterrätt

Förrätt & Efterrätt

Vinter 23

Vi startar med Förrätt och Dessert helgen den 12/1.

I december serveras middag som är anpassad för skidåkning, 175 kr.

Förrätt

Älgcarpaccio

Tunnt skivad älg, rucola, syltade kantareller, pinjenötter, syrad grädde med pepparrot samt västerbottenost.

Burratina

Svensk burratina, jalapenos, örtpanko, lime, syltade kantareller samt brynt salviasmör.

Kantareller & röding

Kantarellsoppa, varmrökt röding, gravad ädelfiskrom, Västerbottencrisp samt friterat surdegsbröd .

Dessert

Glass med Hjortron

Vaniljglass, varm hjortronmylta, vispad grädde samt kolasmulor.

Crème brûlée

Klassisk Crème brûlée med en kula citronsorbet.

Praliner

En eller flera praliner

Ostkaka

Bakad ostkaka med västerbottenost, vispad grädde samt hjortron

 

Allergi | Vegetarisk

Meddela vid bokning om du önskar alternativ kost p.g.a. allergi eller annan avvikelse så att vi har möjlighet att beställa rätt råvaror från leverantör.

Meddela oss om du bor hos oss i  flera dagar och önskar vegetarisk eller vagankost så att vi kan planera en bra mat under din vistelse.

Bokning av bord

Vid boende i hotell eller vid bokning av färdiga paket som Skidsemester Saxnäs, Fjällweekend, Skoter i Saxnäs eller Fjällvardag ingår plats i restaurangen till middag.

Tidsbokning för middag sker med personal i restaurang i samband med incheckning. Övriga gäster bokar bord till middag i mån av plats på 0940-377 00 mellan klockan 10-14.00. Välj anknytning Restaurang/Kök i växeln.

 

Kontakta oss på info@saxnas.se eller 0940-377 00 om du undrar något.

Kontakt