Att äta mat tillsammans på kvällen är ett av de viktigaste möten som finns mellan människor. Gillar du annat än fisk och kött så har vi fina vegetariska förslag. Priser är angivna exklusive moms. Måltidsdryck, kaffe och te ingår.
Middag Möte bokas 21 dagar innan ankomst och kan endast bokas av grupper som har konferens/möte och boende på Saxnäsgården. Val av middag, antal personer, klockslag och datum samt eventuell avvikelse i kost meddelas till info@saxnas.se
Middag Möte kan bokas i september och oktober, vissa datum i augusti samt till vintern.
Här är tre förslag på middag vid möte/konferens.
Det lokala alternativt
Förrätt
Delicatesspalt med rimmat fläsk och hemtjärnat smör och rårörda lingon.
Lätthalstrad röding med gräddkokta kantareller och gratinerat mandelpotatismos.
Varmrätt
Reninnanlår med messmörsås, soltorkade tranbär och potatiskaka med kantareller och västerbottensost.
Efterrätt
Vaniljparfait med hjortronmuffin och hjortronsirap.
Pris, 531 kr
Ren | Röding
Förrätt
Rencarpaccio med örtsallad, rostade pinjenötter, syltade kantareller och västerbottenost.
Varmrätt
Lättrökt rödingfilé med stuvad potatis och rimmad gurka.
Efterrätt
Osttallrik med västerbottensost, brieost, lokal mögelost serveras med fikon-, hjortron- och tomatmarmelad samt friterat tunnbröd.
Pris, 504 kr
Klassikern
Förrätt
Löjromstallrik med vispad creme fraiche, rödlök och hårt tunnbröd.
Varmrätt provensal
Helstekt oxfilé med råstekt potatis, vitlökssmör, rödvinssås och grillad tomat.
Efterrätt
Glass, maränger, chokladsås, banan och grädde.
Pris, 504 kr