I augusti och september är fjällen fina och det är oftast lugnare med fjällbesökare söndag till torsdag.
Så, ett alternativ till Fjällweekend är Fjällvardag.
Vädret och naturen är likadan som på helgerna för vandring, kantareller, hjortron, fiske, kajak, kanot och allt annat spännande som kan hittas på. Det som skiljer är att det är lite lugnare och faktiskt även mer förmånligt pris för dig.
I detta erbjudande är boende som del i dubbelrum, frukost och Kvällens Middag inkluderat. Erbjudandet kan endast bokas i sin helhet med start söndag och avresa torsdag.
Lunchpaket kan göras från frukostbuffé för 100 kr eller så kan du beställa lunchpaket att värma över eld. Önskar du kaffe med på turen så lämnar du in egen termos kvällen innan så fyller vi på den på morgonen för 60 kr/termos.
Lunchpaket att värma över eld
Röding, 200 kr
Röding, potatis, grönsaker, smör, vitt vin i foliepaket.
Goda korvar, 145 kr
Korv med varm potatissallad, senap och grönsaker
Lunchpaket bokas senast 14.00 dagen innan.
Hotell
Söndag-Torsdag, 7/8-25/9 2022
3195 kr/p. Enkelrumstillägg 995 kr.
Boende som del i dubbelrum (4 nätter), frukost (4 st), kvällens middag och efterrätt (4 st), bastu, sporthall och gym.
Boka på 0940-377 00, info@saxnas.se eller skicka förfrågan via bokningsformulär.
Meddela eventuell avvikelse i kost som t ex allergi eller om du önskar vegetarisk mat vid bokning.
Bokning
När du bokar direkt med oss kan du avboka utan kostnad fram till 12.00 dagen innan ankomst. Vid senare avbokning debiteras 75% av bokningen alternativt så kan du utan kostnad boka nytt datum eller göra om din bokning till presentkort.
Kvällens Middag | Buffe´
Måndag
Varmrätt Helstekt vårkyckling, rostade primörer, tomat och citrussky samt vitlökssmör. Serveras med pilaffris med skogssvamp och parmesan.
Dessert Muffins med smörkola samt lingon och färskost frosting
Tisdag
Varmrätt Pluma från Alviksgårdens grisar, varm tomatsallad, samt mojjosås. Serveras med rostad sötpotatis.
Dessert Rabarberkompott med lättvispad grädde
Onsdag
Varmrätt Smör och örtbakad rödingfilé, stekt citron, vitvinssås med rom, samt sparris. Serveras med färskpotatis
Dessert Kladdkaka med hjortrongrädde
Torsdag
Varmrätt Stekt Souvas, brynt pärllök, stekta kantareller, gräddsås med västerbottensost. Serveras med färskpotatis med västerbottensost och persilja.
Dessert Blåbärspaj med vaniljsås
Fredag
Varmrätt Varmrökt röding, rimmad stekt gurka, stekta kantareller samt fänkåls crème. Serveras med smörslungad färskpotatis och dill.
Dessert Citroncheesecake
Lördag
Varmrätt Grillad flankstek, bakade tomater samt ört och citrussmör. Serveras med krämig pasta smaksatt med pesto.
Dessert Äppelpaj med vispad grädde.
Söndag
Varmrätt Ragu på älghögrev och vindelrökt fläsk, pärllök, gremolata samt parmesan. Serveras med mandelpotatismos.
Dessert Chokladmoussetårta med rårörda björnbär.