I mars och april är fjällen fina och det är oftast lugnare med fjällbesökare söndag till torsdag.
Så, ett alternativ till Fjällweekend är Fjällvardag.
Vädret och naturen är likadan som på helgerna för skoter längdskidor, pimpelfiske och allt annat spännande som kan hittas på. Det som skiljer är att det är lite lugnare och faktiskt även mer förmånligt pris för dig.
I detta erbjudande är boende som del i dubbelrum, frukost och Kvällens Middag inkluderat. Erbjudandet kan endast bokas i sin helhet med start söndag och avresa torsdag.
Lunchpaket att värma över eld
Röding, 200 kr
Röding, potatis, grönsaker, smör, vitt vin i foliepaket.
Goda korvar, 145 kr
Korv med varm potatissallad, senap och grönsaker
Lunchpaket bokas senast 14.00 dagen innan.
Lunchpaket kan även göras från frukostbuffé för 100 kr eller så kan du beställa lunchpaket att värma över eld. Önskar du kaffe med på turen så lämnar du in egen termos kvällen innan så fyller vi på den på morgonen för 60 kr/termos.
Hotell
Söndag-Torsdag, 19/2-20/4, 2023
3395 kr/p. Enkelrumstillägg 995 kr.
Boende som del i dubbelrum (4 nätter), frukost (4 st), kvällens middag (4 st), bastu, sporthall och gym.
Boka på 0940-377 00, info@saxnas.se eller skicka förfrågan via bokningsformulär.
Meddela eventuell avvikelse i kost som t ex allergi eller om du önskar vegetarisk mat vid bokning.
ALLERGI | VEGETARISK
Meddela vid bokning om du önskar alternativ kost p.g.a. allergi eller annan avvikelse så att vi har möjlighet att beställa rätt råvaror från leverantör. Meddela oss om du bor hos oss i flera dagar och önskar vegetarisk eller vagankost så att vi kan planera en bra mat under din vistelse.
Bokning
När du bokar direkt med oss kan du avboka utan kostnad fram till 12.00 dagen innan ankomst. Vid senare avbokning debiteras 75% av bokningen alternativt så kan du utan kostnad boka nytt datum eller göra om din bokning till presentkort.
KVÄLLENS MIDDAG
SÖNDAG
Kryddbakat anklår, rostad kål samt balsamicosås. Serveras med rostad pumpa och fetaost
MÅNDAG
Ugnsbakad hjort, rödvinssås med pärllök och vindelrökt sidfläsk samt stekta kantareller. Serveras med mandelpotatismos.
TISDAG
Rödvinsbräserad Iberico griskind, picklad fefferoni, tomatsås med rökt paprika samt gorgonzolacrème. Serveras med bakad sötpotatis.
ONSDAG
Ugnsbakad rödingfilé, citron, vitvinssås med rom, samt sparrisfräs. Serveras med potatispuré smaksatt med västerbottensost.
ALLERGI | VEGETARISKT
Meddela vid bokning om du önskar alternativ kost p.g.a. allergi eller annan avvikelse så att vi har möjlighet att beställa rätt råvaror från leverantör.
Meddela oss om du bor hos oss i flera dagar och önskar vegetarisk eller vagankost så att vi kan planera en bra mat under din vistelse.