Festmenyer

Det lokala alternativet

Förrätt
Delicatesspalt med rimmat fläsk och hemtjärnat smör och rårörda lingon.
Lätthalstrad röding med gräddkokta murklor och gratinerat mandelpotatismos.

Varmrätt
Reninnanlår med messmörsås, soltorkade tranbär och potatiskaka med kantareller och
västerbottensost.

Efterrätt
Vaniljparfait med hjortronmuffin och hjortronsirap.

Pris, 565 kr

Ren | Röding

Förrätt
Rencarpaccio med örtsallad, rostade pinjenötter, syltade kantareller och västerbottenost.

Varmrätt
Lättrökt rödingfilé med stuvad potatis och rimmad gurka.

Efterrätt
Osttallrik med västerbottensost, brieost, lokal mögelost serveras med fikon-, hjortron- och tomatmarmelad samt friterat tunnbröd.

Pris, 510 kr

Klassikern

Förrätt
Löjromstallrik med vispad creme fraiche, rödlök och hårt tunnbröd.

Varmrätt provensal
Helstekt oxfilé med råstekt potatis, vitlökssmör, rödvinssås och grillad tomat.

Efterrätt
Glass, maränger, chokladsås, banan och grädde.

Pris, 510 kr

Bokning

Festmeny kan bokas av grupper på minst 8 personer i mån av plats och möjlighet. Meddela eventuell avvikande kost senast en vecka innan ankomst. Vid grupper på mer än 15 personer bokas festmeny senast 14 dagar innan ankomst.

Vid bokning av festmeny går det ej att kombinera de olika menyerna vid middag. Det är vald meny som gäller för hela sällskapet. När meny har valts så kommer vi gärna med förslag på alternativ ifall vegetariskt alternativ önskas eller vid exempelvis allergi.

Måltidsdryck, kaffe och te ingår vid bokning av Festmeny.