Festmeny

Det lokala alternativet

Förrätt
Delicatesspalt med rimmat fläsk och hemtjärnat smör och rårörda lingon.
Lätthalstrad röding med gräddkokta murklor och mandelpotatis

Varmrätt
Reninnanlår med messmörsås, soltorkade tranbär och gratinerade mandelpotatiscips.

Efterrätt
Vaniljparfait med hjortronmuffin.

Pris, 565 kr

Ren | Röding

Förrätt
Rencarpaccio med örtsallad, rostade pinjenötter och västerbottenost.

Varmrätt
Lättrökt rödingfilé med stuvad potatis och rimmad gurka.

Efterrätt
Brieost med hembakad digistivekex, fikon-, hjortron- och tomatmarmelad.

Pris, 465 kr

Klassikern

Förrätt
Löjromstallrik med vispad creme fraiche, rödlök och hårt tunnbröd.

Varmrätt provensal
Helstekt oxfilé med råstekt potatis, vitlökssmör, rödvinssås och grillad tomat.

Efterrätt
Glass, maränger, chokladsås, banan och grädde.

Pris, 510 kr

Bokning

Festmeny kan bokas av grupper på minst 8 personer. Meddela oss senast en vecka innan ankomst om vegetariskt alternativ eller alternativ p.g.a allergier eller intolerans. Vid bokning av festmeny går det ej att kombinera de olika menyerna. Kaffe/te och måltidsdryck ingår. Bokning av festmiddag sker senast en vecka innan aktuellt datum för middag.