fbpx

Covid-19

19 mars, 2021

BOKA DIREKT MED OSS

Bokar du direkt med oss så kan du utan kostnad avboka fram till 12.00 dagen innan ankomst.

Vid senare avbokning debiteras 75% av bokningen alternativt så kan du utan kostnad boka nytt datum eller göra om din bokning till presentkort.

Ibland är det fullbokat via olika online-bokningskanaler, men kontakta oss via formulär så kanske vi har ett rum sparat.

Välkommen!

 

HOTELL & VANDRARHEM

För att kunna erbjuda dig som gäst en trygg vistelse anpassar vi självklart verksamheten i enlighet med FHM:s rekommendationer aktuellt datum .

 • Hygien och renlighet är alltid högprioriterat, men vi har nu förstärkt våra rutiner för städning, rengöring och hygien med ökat fokus på handhygien.
 • Handdesinfektion finns tillgängligt för våra gäster i allmänna utrymmen.
 • Regelbunden desinficering av vanliga kontaktytor som exempelvis dörrhandtag, hissknappar, receptionsdisk, kortdragare, strömbrytare och kök i vandrarhem.
 • Om du upplever symtom som kan tyda på att du blivit smittad av coronavirus (exempelvis feber, ont i muskler och leder, huvudvärk och torrhosta) meddela personalen, om möjligt utan att lämna ditt rum. Vid behov ring: 070-231 94 54.
 • Skärpt tillsyn av rum i vandrarhem när gästen valt att städa själv. Vid incheckning lämnas information angående städrutiner, den listan använder vi sedan vid syning av rummet.  Är där punkter som inte uppfyllts debiteras en städavgift på 400 kr. Anser du att rummet inte är rent vid ankomst vänligen meddela personalen innan du bor in dig i rummet så att vi har möjlighet att åtgärda detta.
 • Sporthall, bastu  och gym fortsatt öppet, men måste förbokas.

 

RESTAURANG

Saxnäsgårdens restaurang är stor och rymlig, men vi räknar och planerar så att det max är 50 personer i restaurangen samtidigt.

 • Dagens lunch är öppet dagligen 11.30-14.00. Beställs och betalas i baren samt serveras på talrik.
 • Middag serveras på talrik vid ditt bord.
 • Vid behov används hela restaurangens yta används för att säkerställa avstånd.
 • Den viktigaste åtgärden för att minska risken för smittspridning i restaurangen är att skapa avstånd mellan sällskapen och förhindra att trängsel uppstår. Vi ser till att du/ni har fysisk möjlighet att hålla minst en meters avstånd från andra gäster. Dock kan avståndet mellan personer inom ett sällskap på max 8 p. vara mindre. Inom ett sällskap gäller att var och en tar ansvar för att hindra smittspridningen och att hålla det avstånd som behövs.
 • Barn som sitter i knäet ingår i sällskapet och inom sällskapet gäller Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19.
 • Antalet besökare i ett och samma sällskap vid ett bord eller liknande får vara max åtta (8) personer. Om gruppen uppgår till fler än 8 besökare så delar vi upp gruppen i sällskap med högst åtta besökare i varje. Med sällskap avses gruppering av besökare som sitter ned tillsammans i restaurangen.
 • Handsprit finns i restaurang och i anslutning till restaurang finns även möjlighet till att tvätta händer med tvål och vatten.
 • Till middag bokar vi in varje sällskap så att vi kan undvika eventuella köer.
 • Tidsbokning för middag sker med personal i restaurang i samband med incheckning.Övriga gäster som ej bor på Saxnäsgården bokar bord till middag (i mån av plats) på 0940-377 00 mellan klockan 9.00-15.00. Välj anknytning Restaurang/Kök i växeln.

FRÅGA OSS

Vi lever i en osäker tid. Det är mycket att tänka på för oss alla. Vi hoppas på din förståelse för att allt inte är som vanligt och att du hjälper till att ta ansvar. Vår strävan är att du både ska känna dig trygg och vara trygg hos oss.

Om du har frågor finns vi på info@saxnas.se eller 0940-377 00 vardagar 9-14.00.

Hoppas vi ses!

Skidpremiär Saxnäs

Skidpremiär Saxnäs

Skidpremiär i Saxnäs i november. Bokar du en skidhelg Saxnäs. Alltså det vi kallar för skidsemester så är allt är inkluderat

Fjällvardag

Fjällvardag

Vädret och naturen är likadan som på helgerna. Det som skiljer är att det är lite lugnare och faktiskt mer förmånligt för dig.

Kontakt