fbpx

Skidpremiär Saxnäs

27 september, 2021

Skidpremiär i Saxnäs i november. Bokar du en skidhelg Saxnäs. Alltså det vi kallar för skidsemester så är allt är inkluderat: Boende, frukost, lunch, kvällens middag, sporthall, bastu, gym, varm dryck, lokal för att valla skidor och spårpass, sporthall, gym och bastu.

Ja, vi har fin natursnö som faller från himlen och stor erfarenhet att trolla fram bra skidspår. Det enda du behöver tänka på är valla och skidåkning. Om snö kommer som den brukar har vi ofta skidspår redan första helgen i november.

Kvällens Middag är inklusive måltidsdryck och kaffe. Meny för vintern är ännu inte klar, men vi brukar exempelvis servera ren, röding och något annat gott.

Bokas på info@saxnas.se eller telefon på 0940-377 00 vardagar 10-14.00. Meddela eventuell avvikelse i kost som t ex allergi vid bokning.

Skidsemester kan bokas torsdag-söndag perioden 4/11, 2021-17//4, 2022 med undantag för jul, nyår och påsk.

Skidsemester Saxnäs Hotell

Skidsemester Saxnäs 
1035 kr/p per dygn.

Inklusive del i dubbelrum, frukost, lunch, kvällens middag, termos med varm dryck (saft), spårpass, bastu, gym och sporthall. Enkelrumstillägg 300 kr. Barn 0-3 år, 0 kr. Barn 4-15 år, halva priset. Medtag egen termos.

Skidsemester Saxnäs Vandrarhem

Skidsemester Saxnäs 
Pris 875 kr/p per dygn.

Inklusive del i dubbelrum, frukost, lunch, kvällens middag, termos med varm dryck (saft), spårpass, gym, bastu och sporthall. Enkelrumstillägg 175 kr. Pris exklusive linne (175 kr/p) och utstäd (300 kr/rum). Barn 0-3 år, 0 kr. Barn 4-15 år, halva priset. Medtag egen termos.

 

Bokning & Covid-19

Bokar du direkt med oss så kan du utan kostnad avboka fram till 12.00 dagen innan ankomst. Vid senare avbokning debiteras 75% av bokningen alternativt så kan du utan kostnad boka nytt datum eller göra om din bokning till presentkort.

Är det fullbokat Online på hemsida eller via tredje part? Kontakta receptionen via kontaktformulär eller  info@saxnas.se eftersom vi oftast har fler rum tillgängliga. I oktober är receptionen öppen för bokning vardagar 10.00-14.00 på 0940-377 00.

 

 

Fjällvardag

Fjällvardag

Vädret och naturen är likadan som på helgerna. Det som skiljer är att det är lite lugnare och faktiskt mer förmånligt för dig.

Covid-19

Covid-19

Bokar du direkt med oss så kan du utan kostnad avboka fram till 12.00 dagen innan ankomst.

Vid senare avbokning debiteras 75% av bokningen alternativt så kan du utan kostnad boka nytt datum eller göra om din bokning till presentkort.

Kontakt