Saxnäsgården Vandrarhem

Saxnäsgårdens vandrarhem heter Rödingen och Hjortronet och är öppet för boende året runt vid förbokning. Det är två fristående byggnader med WiFi som ligger alldeles utanför hotellet. Rummens storlek är cirka 21,5 kvm.

Det är ett utmärkt alternativ för dig som vanligtvis väljer stuga, men vill ha ett eget rum med wc, dusch och en dörr att stäng för att vara lite privat. Vi har rum i hjortronet där du kan ta med pälsdjur, men det måste meddelas vid bokning av rum. Om ni planerar att äta frukost (95 kr) och/eller middag i restaurangen så meddela det gärna vid bokning.

Vandrarhem | Rum

I vandrarhemmet har vi 22 dubbelrum och 6 flerbädds-/familjerum. I dubbelrummen är det två enkelsängar som går att dra ihop. I flerbäddsrummet är det två våningssängar med bredare nedre bädd. I alla rum finns det toalett och dusch. Tv finns i allrum, men ej i rum.

På varje våning är det sju rum och ett allrum med tv, soffor, kök och köksutrustning för dig som önskar självhushåll. Självklart har ni tillgång till foajé i hotellet så att ni kan mysa framför brasan, spela sällskapsspel eller dricka något gott.

Pris Vandrarhem

  • Dubbelrum 345 kr/p
  • Enkelrum 520 kr/p
  • Familje-/flerbäddsrum 345 kr/p

Pris exklusive frukost (95 kr), linne (100 kr/p) och utstäd (280 kr/rum).  Barn 0-3 år, 0 kr. Barn 4-15 år, halva priset.

Kontakta oss på info@saxnas.se eller 0940-377 00 om du önskar flerbäddsrum eller om det är fullbokat online.