Skoter Saxnäs

Ha roligt och njut av massor med vacker vit snö. Vi vill att du ska upptäcka våra underbara fjäll runt Saxnäs.

Parkering för bil, släp och skoter direkt utanför Saxnäsgården. I Saxnäs finns bensin vid byns affär och skoteruthyrning hos South Lapland Snowmobile.

Vi har kartor och förslag på bra platser att åka till samt egna guider att förboka som verkligen kan området, snön och de bästa platserna för dagen. För en framtid med skoter är det värdefullt att respektera människor och natur i Saxnäs. Fråga oss om du är osäker. Vi hjälper dig!

Skoter | Saxnäs kan bokas helger (torsdag-söndag) från den 21/1. Perioden 4/3-18/4 är det möjligt att boka veckans alla dagar.

I dagsläget är är ledbevis ej inkluderat i pris eftersom det tyvärr inte finns någon som kontinuerligt är ansvarig för leder i och kring Saxnäs.

Bokas på info@saxnas.se eller 0940-377 00 vardagar 10-14.00.

Hotell

3 dygn
Pris 2645 kr/p

Inklusive del i dubbelrum, frukost (3 st), termos med kaffe (3 st), kvällens middag (3 st), sporthall, gym och parkeringsplats för skoter och släpvagn. Egen termos med namn lämnas in kvällen innan. Enkelrumstillägg 900 kr. Barn 0-3 år, 0 kr. Barn 4-15 år, halva priset. 

Vandrarhem

3 dygn
Pris 2195 kr/p

Pris som boende i dubbelrum/familjerum inklusive frukost (3 st), termos med kaffe (3 st), kvällens middag (3 st), sporthall, gym och parkeringsplats för skoter och släpvagn. Egen termos med namn lämnas in kvällen innan. Exklusive linne (175 kr) och slutstäd (280 kr/rum). Enkelrumstillägg 525 kr. Barn 0-3 år, 0 kr. Barn 4-15 år, halva priset.

Kvällens Middag

Torsdag
Gräddstuvad souvas med kantareller, stekt lök och rårörda lingon. Serveras med västerbottensmos.

Fredag
Varmrökt röding med sandefjordssås, cognacsgravad ädelfiskrom och bakad fänkål. Serveras med potatis och rotselleribakelse.

Lördag
Älgfärsbiffar med rödbetor och västbottensost, rödvinssås, semitorkade tomater samt pressgurka. Serveras med potatiskroketter.

Meddela eventuell avvikelse i kost som t ex allergi vid bokning.

Covid-19

Sporthall, gym och bastu är öppet endast vid förbokning. När du bokar direkt med oss så kan du i januari och februari avboka utan kostnad fram till 12.00 dagen innan ankomst. Vid senare avbokning debiteras 75% av bokningen alternativt så kan du utan kostnad boka nytt datum eller göra om din bokning till presentkort.