Skoter Saxnäs

Home/Erbjudanden, Vinter/Skoter Saxnäs

Skoter Saxnäs

Vi vill att du ska upptäcka våra vackra fjäll runt Saxnäs och Marsfjällen helt enkelt för att det är ljuvligt att komma ut på fjället för fika, sol eller kanske lite fiske efter röding. Det är helt ok att köra lugnt och njuta av naturen.

Vi har kartor och förslag på bra platser att åka till samt egna guider att förboka som verkligen kan området, snön och de bästa platserna för dagen.

När du bokar Skoter | Saxnäs ingår Pool, bastu, gym & sporthall Tidigare har även kvällens middag varit inräknat i detta paket, men eftersom vi endast kommer servera bistro/à la carte till middag denna vintern så kommer du faktiskt att behöva fundera på vad du vill äta till middag. Det är nog bättre att du gör det än att vi ska gissa vad du gillar.

Parkering för bil, släp och skoter finns direkt utanför Saxnäsgården. I Saxnäs finns både bensin och skoteruthyrning.

Skoter | Saxnäs finns att boka helger torsdag-söndag mellan 4/1-11/2, 2018 och därefter dagligen mellan 12/2-22/4, 2018.

Är ni en grupp på minst 20 vuxna personer så kontakta oss för ett prisförslag.

Bokas på 0940-377 00 |info@saxnas.se

Hotell

Skoter | Saxnäs, 3 dygn
Pris 2315 kr/p
Inklusive del i dubbelrum, frukost (3 st), termos med kaffe (3 st), ledbevis och parkeringsplats för skoter och släpvagn. Egen termos lämnas in kvällen innan. Enkelrumstillägg 795 kr. Middag är ej inkluderat i detta pris. Läs mer här om vad du skulle vilja äta till middag.

Vandrarhem

Skoter | Saxnäs,  3 dygn
Pris 1715 kr/p
Pris som boende i dubbelrum/familjerum inklusive frukost (3 st), termos med kaffe (3 st), ledbevis och parkering plats för skoter och släpvagn. Exklusive linne (90 kr) och slutstäd (250 kr/rum). Egen termos lämnas in kvällen innan. Enkelrumstillägg 495 kr. Middag är ej inkluderat i detta pris. Läs mer här om vad du skulle vilja äta till middag.