Skoter Saxnäs

Home/Erbjudanden, Vinter/Skoter Saxnäs

Skoter Saxnäs

Vi vill att du ska upptäcka våra vackra fjäll runt Saxnäs och Marsfjällen helt enkelt för att det är ljuvligt att komma ut på fjället för fika, sol eller kanske lite fiske efter röding. Det är helt ok att köra lugnt och njuta av naturen. För en ljus och vacker framtid med skoter är det värdefullt att respektera leder och skidåkare. Ha roligt och njut av leder och vacker vit lössnö.

Vi har kartor och förslag på bra platser att åka till samt egna guider att förboka som verkligen kan området, snön och de bästa platserna för dagen. På kvällen äter du gott i vår fina restaurang. Middag första kvällen är inte inkluderad i pris ifall det är så att du anländer sent. Vill du äta middag även ankomstdag meddelar du det vid bokning.

När du bokar Skoter | Saxnäs ingår Pool, bastu, gym & sporthall

Parkering för bil, släp och skoter finns direkt utanför Saxnäsgården. I Saxnäs finns både bensin och skoteruthyrning.

Skoter | Saxnäs finns att boka helger torsdag-söndag mellan 3/1-10/2, 2019 och därefter dagligen fram till 21/4, 2019.

Två små saker som gör det hela lite bättre – Kom ihåg att ta med badkläder och egen termos.

Ledbevis löser du vid incheckning:

– Dagskort 150 kr
– Vecka 500 kr
– År 750 kr

Är ni en grupp på minst 20 vuxna personer så kontakta oss för ett prisförslag.

Bokas på 0940-377 00 |info@saxnas.se

Hotell

Skoter | Saxnäs, 3 dygn
Pris 2395 kr/p
Inklusive del i dubbelrum, frukost (3 st), termos med kaffe (3 st) och middag (2 st) samt parkeringsplats för skoter och släpvagn. Egen termos lämnas in kvällen innan. Enkelrumstillägg 795 kr.

Vandrarhem

Skoter | Saxnäs,  3 dygn
Pris 1795 kr/p
Pris som boende i dubbelrum/familjerum inklusive frukost (3 st), termos med kaffe (3 st) och middag (2 st) samt parkeringsplats för skoter och släpvagn. Egen termos lämnas in kvällen innan.Exklusive linne (90 kr) och slutstäd (250 kr/rum). Enkelrumstillägg 495 kr.