Ha roligt och njut av massor med vacker vit snö. Vi vill att du ska upptäcka våra underbara fjäll runt Saxnäs.

Reserverade platser i restaurangen med Röding på fredagen och Älgköttbullar  på lördagen till middag. På ankomstdagen är det kockens val. Ange planerad ankomsttid och eventuell avvikelse av kost vid bokning så att vi kan lägga upp det på bästa sätt.

Parkering för bil, släp och skoter finns direkt utanför Saxnäsgården. I Saxnäs finns både bensin och skoteruthyrning.

Vi har kartor och förslag på bra platser att åka till samt egna guider att förboka som verkligen kan området, snön och de bästa platserna för dagen. För en ljus och vacker framtid med skoter är det värdefullt att respektera leder, skidåkare och Saxnäs. Fråga oss om du är osäker. Vi hjälper dig!

Skoter | Saxnäs finns att boka dagligen 13/2-19/4, 2020 (ej påsk).

Ledbevis är inkluderat i pris (150 kr/dag).

Är ni en grupp på minst 20 vuxna personer så kontakta oss för ett prisförslag.

Bokas på 0940-377 00 |info@saxnas.se

Hotell

Skoter | Saxnäs, 3 dygn
Pris 2995 kr/p
Inklusive del i dubbelrum, frukost (3 st), termos med kaffe (3 st), kvällens middag (3 st), ledbevis (3 dagar), sporthall, gym, bastu samt parkeringsplats för skoter och släpvagn. Egen termos med namn lämnas in kvällen innan. Enkelrumstillägg 795 kr. Barn 0-3 år, 0 kr. Barn 4-15 år, halva priset.

Vandrarhem

Skoter | Saxnäs,  3 dygn
Pris 2495 kr/p
Pris som boende i dubbelrum/familjerum inklusive frukost (3 st), termos med kaffe (3 st), kvällens middag (3 st) och ledbevis (3 dagar), sporthall, gym, bastu samt parkeringsplats för skoter och släpvagn. Egen termos med namn lämnas in kvällen innan. Exklusive linne (100 kr) och slutstäd (280 kr/rum). Enkelrumstillägg 525 kr. Barn 0-3 år, 0 kr. Barn 4-15 år, halva priset.