Ha roligt och njut av massor med vacker vit snö. Vi vill att du ska upptäcka våra underbara fjäll runt Saxnäs.

Parkering för bil, släp och skoter finns direkt utanför Saxnäsgården. I Saxnäs finns bensin vid byns affär och skoteruthyrning hos South Lapland Snowmobile.

Vi har kartor och förslag på bra platser att åka till samt egna guider att förboka som verkligen kan området, snön och de bästa platserna för dagen. För en framtid med skoter är det värdefullt att respektera människor och natur i Saxnäs. Fråga oss om du är osäker. Vi hjälper dig!

Skoter | Saxnäs finns att boka dagligen 25/2-18/4, 2021 (ej påsk).

I dagsläget är är ledbevis ej inkluderat i pris eftersom det ej finns någon som är ansvarig för leder i och kring Saxnäs.

Är ni en grupp på minst 20 vuxna personer så kontakta oss för ett prisförslag.

Bastu, omklädningsrum och bastu är i dagsläget stängt p.g.a. Covid-19*.

Bokas på 0940-377 00 |info@saxnas.se

Hotell

Skoter | Saxnäs, 3 dygn
Pris 2645 kr/p
Inklusive del i dubbelru, frukost (3 st), termos med kaffe (3 st), kvällens middag (3 st), sporthall, gym, bastu samt parkeringsplats för skoter och släpvagn. Egen termos med namn lämnas in kvällen innan. Enkelrumstillägg 900 kr. Barn 0-3 år, 0 kr. Barn 4-15 år, halva priset. I dagsläget är är ledbevis ej inkluderat i pris eftersom det ej finns någon som är ansvarig för leder i och kring Saxnäs.

Vandrarhem

Skoter | Saxnäs,  3 dygn
Pris 2195 kr/p
Pris som boende i dubbelrum/familjerum inklusive frukost (3 st), termos med kaffe (3 st), kvällens middag (3 st) och ledbevis (3 dagar), sporthall, gym, bastu samt parkeringsplats för skoter och släpvagn. Egen termos med namn lämnas in kvällen innan. Exklusive linne (175 kr) och slutstäd (280 kr/rum). Enkelrumstillägg 525 kr. Barn 0-3 år, 0 kr. Barn 4-15 år, halva priset.

* Folkhälsomyndigheten rekommenderar att man om möjligt byter om och duschar hemma. Därav har vi just nu valt att stänga gemensamma duschar, badtunnor samt bastu eftersom vi ej har möjlighet att säkerställa exempelvis avstånd i dusch eller omklädningsrum med personal på plats eller med duschbås. Vi måste även ta hänsyn till att vi med vår verksamhet har gäster som kommer från olika platser i Sverige vilket innebär extra försiktighet gällande smittspridning då det ej är en homogen grupp