Sommar & Höst 4/6-10/9, 2021

Ut på fjället och ha roligt. Fråga oss om du undrar något. Tänk på att du är Gäst hos Renen när du fiskar, badar, cyklar, tältar, eldar och upptäcker fjällen.

Fjällweekend

Vandringspaket

Träningshelg

Yoga

Midsommar

Vandringsförslag

Kajak/Kanot

Fiske

Mountainbike

Fjällsnorkling

Kajaktur

Träning

Bokning

Boka direkt med oss online här på hemsida eller via receptionen så kan du avboka utan kostnad fram till 12.00 dagen innan. Vid senare avbokning debiteras 75% av bokningen.

  • Kontakta oss på info@saxnas.se eller 0940-377 00 alla dagar 9-17.00 om du har frågor, vill boka färdiga paket eller om det är fullbokat online.

  • Du behöver inte vara medlem i Svenska Turistföreningen (STF) för att bo hos oss, men av fördelarna som STF-medlem är 50 kr rabatt/natt vid boende i hotell och vandrarhem.

  • Barn 4-15 år har halva priset på boende och barn 0-3 är medföljer utan kostnad vid boende.

  • Meddela vid bokning om vegetarisk mat eller annan meny önskas p.g.a allergi eller intolerans.

  • Vi har rum i både hotell (våning 2) och vandrarhem (Våning 1, Hjortronet) om du har hund med på resan, men det måste meddelas vid bokning.

  • Vid bokning av hotell och paket reserverar vi en plats i restaurangen till middag. Meddela gärna om middag önskas vid boende i vandrarhem så reserverar vi plats.

Aktiviteter i Saxnäs

Marsfjällen och Kultsjödalen har ett rikt historiskt- och kulturellt arv. Samerna har genom sedvänjor, språk, näring och levnadssätt präglat dalgången. Det är först på 1800-talet nybyggarna bosätter sig och bygger sina liv med naturen som levebröd. 

Aktiviteter

Fjäll, vatten, skog & aktiviteter

Än idag kretsar livet här om naturen. Skidor, vandring, bär, svamp, jakt, fiske, bad i fjällsjöar, vattenfall och åar. Och ibland har du chansen att möta eller ana de vilda djuren. 

För att förstå vad det är som trollbinder så många till denna unika plats, måste du själv uppleva den.

Lyxa med ett rödingpaket att värma över eldens glöd på utflykten. Läs mer om Röding, potatis, grönsaker, smör och vitt vin i foliepaket på meny. Så, välkommen till fjälläventyret och alla underbara råvaror.