Träning Saxnäs

Vandra är en utmärkt träning, men självklart finns riktigt fina sträckor att springa samt helger som Tränings Weekend, Yoga & Vandring och Skid- & Vasaloppsläger Saxnäs.

Under den långa snöperioden (november-maj) är längdskidåkning på natursnö i våra fina spår populärt. I april och fram till 10:e maj finns kalfjällets oändliga vidder tillgängliga med solsken och skare. En fantastisk tid för dig som skidåkare. 

Gillar du längdskidåkning så har vi färdiga paket som Längdskidor Total Saxnäs. Från skidåkning i november till maj har speciella upplägg och priser för grupper.

Träningsläger

  • Öppet året runt för grupper som t ex landslag, elitklubbar, ungdomar och motionärer.

  • 3- och 5-kamper med vandring, löpning, topptur, snöskor, klurigheter, roddbåt, kajak, kanot, mountainbike, spark, skrana och att bygga i snö.

  • Organiserade träningshelger med erfarna och kunniga samarbetspartners. Läs mer om träningsweekend på hösten och Vasaloppsläger i januari

  • Gillar du längdskidåkning så har vi färdiga paket som Längdskidor Total Saxnäs. Från skidåkning i november till maj har speciella upplägg och priser för grupper.

  • Innebandy, pingis eller eget träningspass i sporthallen. Dock inga mindre barn får vara i bastu, gym och sporthall utan målsmans tillsyn.

Packat & klart

Klicka på årstid och läs mer om olika erbjudanden som NyårJulFjällweekendYogahelg VinterVasaloppsläger och Skidpaket Längdskidor

Vinter

Se våra vintererbjudanden

Läs mer

Vår

Se våra vårerbjudanden

Läs mer

Sommar

Se våra sommarerbjudanden

Läs mer

Höst

Se våra hösterbjudanden

Läs mer