Träning Saxnäs

Träna i fjällen alla årstider. Det finns alltid något att göra. Under den långa snöperioden (november-maj) är längdskidåkning på natursnö i våra fina spår populärt. I april och fram till 10:e maj finns kalfjällets oändliga vidder tillgängliga med solsken och skare. En fantastisk tid för dig som skidåkare. 

Träningsläger

  • Öppet året runt för grupper som t ex landslag, elitklubbar, ungdomar och motionärer.

  • Jobbiga och roliga 3- och 5-kamper med vandring, löpning, topptur, snöskor, klurigheter, roddbåt, kajak, kanot, mountainbike, spark, skrana och att bygga i snö.

  • Vi har organiserade läger för dig som vill komma iväg och träna i grupp tillsammans med erfarna och kunniga samarbetspartners. Läs mer om träningsweekend på hösten och skid- och vasaloppsläger i januari

Träning

  • Gillar du längdskidåkning så har vi, förutom speciella upplägg och priser för grupper, även färdiga paket som Längdskidor Försäsong och Längdskidor Total Saxnäs.

  • Innebandy, pingis eller eget träningspass i sporthallen. Dock inga mindre barn får vara i bastu, gym och sporthall utan målsmans tillsyn.

  • Bastu, gym och sporthall är öppet alla dagar 10.00-16.00. För boende gäster har vi öppet längre. Sporthall/gym kostar 50 kr/p, men är inkluderat vid boende i hotell eller vid bokning av paket.

Packat & klart

Klicka på årstid och läs mer om olika erbjudanden som Längdskidor, Skoter, Fjällvandring, Träningsläger eller Vasalopp. 

Vinter

Se våra vintererbjudanden

Läs mer

Vår

Se våra vårerbjudanden

Läs mer

Sommar

Se våra sommarerbjudanden

Läs mer

Höst

Se våra hösterbjudanden

Läs mer