Fjällen, skogen, vattnen, tystnaden och lugnet väntar på dig. Välkommen till olika dagsvandringar och spännande utflykter.

Vandra i Saxnäs, fjällen, i skogen eller till fiskevattnet på dagen och ät lunch i det fria och middag i restaurangen med utsikt över Marsfjällen. Vi hjälper dig gärna med förslag på dagsvandringar som passar gammal som ung.

Lunch äter du i restaurangen eller så meddelar du dagen innan så ordnar vi ett lunchpaket (kallskuret) att ta med ut på fjället. Egen termos med namn lämnas in i receptionen eller restaurangen kvällen innan.

Priserna är angivna per dygn så ni ska kunna sätta ihop ett paket som passar just er. Vill ni ta en längre tur med övernattning för att sedan återvända så har vi förvaringsutrymmen för bagage utan extra kostnad.

Meddela eventuell avvikelse i kost som t ex allergi vid bokning. Läs mer om kvällens middag och lunchpaket ifall som är inkluderat i ditt vandringspaket.

I dagsläget är tyvärr bastu, duschar och omklädningsrum stängt p.g.a. Covid 19, men sporthall och gym är öppet.

Bokas på 0940-377 00 | info@saxnas.se

Hotell

Fjällvandring | Saxnäs, 25/6-20/9 2020
Pris 950 kr/p per dygn. Enkelrumstillägg 300 kr/dygn.

Del i dubbelrum, frukost, lunch i restaurang alt. lunchpaket (kallskuret), termos med kaffe (egen termos) och kvällens middag, sporthall och gym.

Vandrarhem

Fjällvandring | Saxnäs, 25/6-20/9 2020
Pris 790 kr/p per dygn. Enkelrumstillägg 175 kr/dygn.

Inklusive del i dubbelrum/familjerum, frukost, lunch i restaurang alt. lunchpaket (kallskuret), termos med kaffe (egen termos) och kvällens middag samt sporthall och gym. Pris exklusive, linne (100 kr/p) och utstäd (280 kr/rum). Enkelrumstillägg 175 kr/dygn.