Fjällen, skogen, vattnen, tystnaden och lugnet väntar på dig. Vandra i Saxnäs, fjällen, i skogen eller till fiskevattnet på dagen och ät lunch i det fria och middag i restaurangen med utsikt över Marsfjällen. Vi hjälper dig gärna med förslag på dagsvandringar som passar gammal som ung.

Lunch äter du i restaurangen eller så gör du ett smörgåspaket direkt från frukostbuffén att ta med ut på fjället. Egen termos med namn lämnas in i receptionen eller restaurangen kvällen innan.

Priserna är angivna per dygn så ni ska kunna sätta ihop ett paket som passar just er. Vill ni ta en längre tur med övernattning för att sedan återvända så har vi förvaringsutrymmen för bagage utan extra kostnad.

Fjällvärlden är stor och för dig som vill få skjuts till/från vandringen har vi ett samarbete med Marsfjällen Express som nås på 0940 – 700 85 eller info@marsfjallenexpress.se

Bokas på 0940-377 00 | info@saxnas.se

Hotell

Fjällvandring | Saxnäs, 7/6-22/9 2019
Pris 950 kr/p per dygn
Del i dubbelrum, frukost, lunch i restaurang alt. smörgåspaket från frukostbuffé, termos med kaffe (egen termos), kvällens middag samt pool, bastu, sporthall och gym. Enkelrumstillägg 300 kr/dygn.

Vandrarhem

Fjällvandring | Saxnäs, 7/6-22/9, 2019
Pris 790 kr/p per dygn

Inklusive del i dubbelrum/familjerum, frukost, lunch, kvällens middag, lunch i restaurang alt. smörgåspaket från frukostbuffé, termos med kaffe (egen termos), bastu, pool, gym och sporthall. Enkelrumstillägg 175 kr/dygn. Exklusive linne (90 kr/set) och utstäd (250 kr/rum). Meddela eventuell avvikelse i kost som t ex allergi vid bokning.