Fjällen, skogen, vattnen, tystnaden och lugnet väntar på dig. Vandra i Saxnäs, fjällen, i skogen eller till fiskevattnet på dagen och ät lunch i det fria och middag i restaurangen med utsikt över Marsfjällen. Vi hjälper dig gärna med förslag på dagsvandringar som passar gammal som ung.

Lunch äter du i restaurangen eller så gör du ett smörgåspaket direkt från frukostbuffén att ta med ut på fjället. Egen termos med namn lämnas in i receptionen eller restaurangen kvällen innan.

Priserna är angivna per dygn så ni ska kunna sätta ihop ett paket som passar just er. Vill ni ta en längre tur med övernattning för att sedan återvända så har vi förvaringsutrymmen för bagage utan extra kostnad.

Bokas på 0940-377 00 | info@saxnas.se

Hotell

Fjällvandring | Saxnäs, 5/6-20/9 2020
Pris 950 kr/p per dygn

Del i dubbelrum, frukost, lunch i restaurang alt. smörgåspaket från frukostbuffé, termos med kaffe (egen termos), kvällens middag samt bastu, sporthall och gym. Enkelrumstillägg 300 kr/dygn. Meddela eventuell avvikelse i kost som t ex allergi vid bokning.

Vandrarhem

Fjällvandring | Saxnäs, 5/6-20/9 2020
Pris 790 kr/p per dygn

Inklusive del i dubbelrum/familjerum, frukost, lunch, kvällens middag, lunch i restaurang alt. smörgåspaket från frukostbuffé, termos med kaffe (egen termos), bastu, gym och sporthall. Pris exklusive, linne (100 kr/p) och utstäd (280 kr/rum). Enkelrumstillägg 175 kr/dygn. Meddela eventuell avvikelse i kost som t ex allergi vid bokning.