Saxnäsgården & vad vi vill

STF Saxnäsgården Hotell & Konferens ligger vackert mellan sjöar, skogar och höga fjäll i byn Saxnäs efter Vildmarksvägen i södra Lappland, cirka en timme från Vilhelmina flygplats. Saxnäsgården är en komplett anläggning med hotell, vandrarhem, restaurang, butik, konferens, bad och aktiviteter. Saxnäsgården är anpassat för personer med funktionsnedsättningar. Vi arbetar för utökad tillgänglighet i alla våra aktiviteter.

Vi vill att du ska få uppleva det som Saxnäs och Marsfjällen kan erbjuda oavsett ålder, vem du är och vart du kommer ifrån. Vi lovar att göra vårt bästa för att kunna föreslå intressanta och naturliga aktiviteter eller förmedla rätt kontakt.

Vi vill vara naturnära och uppnå en variation av upplevelser i riktiga fjäll, sköna miljöer och lokala produkter som ger möjlighet till Glädje, Rekreation, Energi, Inspiration och Tanke.

Vilka är vi?

Vi är städ, vaktmästare, kock, servering, receptionen, guider, disk, samarbetspartners och 4 delägare som heter Jenny, Stefan, Tommy och Anders.

Men det räcker inte riktigt. Det blir mer och mer gäster. Vi söker efter kock som är duktig på att laga mat. Är du rätt person?

Samarbetspartners