Kvällens Middag

Kvällens Middag

Meny 26/6-25/9

Saxnäsgårdens restaurangen är stor och luftig. Det gör det enkelt för oss att hålla avstånd. Vi anpassar lokal och begränsar antal matgäster.

Kvällens middag, sallad, bröd, efterrätt och en kopp kaffe ingår till priset 255 kr.

Måndag – Hälleflundra

Stekt hälleflundra, gurksallad med fänkål och chili, samt citrusaioli. Serveras med fransk potatissallad.

Tisdag – Gris från Alviksgården

Pluma från Alviksgårdens grisar, tomatsallad, samt mojjosås. Serveras med rostad sötpotatis.

Onsdag – Rödingfilé

Smör och örtbakad rödingfilé, vitvinssås, vit sparris samt sikrom. Serveras med färskpotatis

Torsdag – Ren

Stekt souvas, kantareller, brynt lök, murkelsås samt sallad på grillad paprika. Serveras med färskpotatis med västerbottensost och persilja.

Fredag – Röding

Varmrökt röding, syltade grönsaker med dill, samt fänkåls crème. Serveras med smörslungad färskpotatis och dill.

Lördag – Älg

Ragu på älgkött och vindelrökt fläsk, pärllök, kantareller samt confiterad tomat. Serveras med färskpotatis.

Söndag – Flankstek

Grillad flankstek och semitorkade tomater. Serveras med krämig pasta smaksatt med pesto.

Allergier & Vegetariskt

Meddela vid bokning om vegetarisk mat eller annan meny önskas p.g.a allergi, intolerans eller annan orsak så kan vi erbjuda ett upplägg inför ditt besök.

 

Bokning av bord

Vid boende i hotell eller vid bokning av paket som Fjällweekend och Vandringspaket med boende i vandrarhem så ingår plats i restaurangen till middag. Tidsbokning för middag sker med personal i restaurang i samband med incheckning. Övriga gäster bokar bord till middag i mån av plats på 0940-377 00 mellan klockan 10-14.00. Välj anknytning Restaurang/Kök i växeln.

 

Önskar du äta utomhus eller på annan plats

Hela menyn finns som Take Away. Boka på 0940-377 00 mellan klockan 10-14.00. Välj anknytning Restaurang/Kök i växeln.

Kontakt